Home RuimteKinderkamer 5 x behang voor in de kinderkamer

5 x behang voor in de kinderkamer

Door Anne

Tijd voor een opfrisbeurt van de kinderkamer? Kies voor behang! Behang geeft je de kans een ruimte aan te kleden met frisse patronen in vrolijke kleuren. Het zit een stuk sneller op de muur dan verf (een bijzonder patroon dan!) en het biedt direct jarenlang plezier voor een kinderkamer. We zetten diverse vrolijke prints van behang voor in de kinderkamer op een rij!

Een tropisch behang in de kinderkamer

Iets tropisch is altijd goed. Of je de kamer nu aankleedt met roze voor een meisje of met stoere bruine tinten voor een jongen: met een tropische tint kan je alle kanten op. Het behang is veelzijdig en te combineren met veel kleuren. Daardoor past het perfect in een kinderkamer. Je raakt op dit behang niet snel meer uitgekeken!

Overal stippen in de kinderkamer

Stippen zijn tijdloos. Door te kiezen voor een subtiel stippenbehang geef je de kamer een unieke beleving maar kan je zelf nog altijd blijven spelen met kleur. Blauw, geel, groen, oranje.. Alles kan met zwart en witte stippen! Ook is een stip iets wat bij verschillende leeftijden past, maar ook passend is wanneer de kamer ooit als studeerkamer gebruikt zal worden. Stippenbehang is te koop bij Kwantum.

Een werelds behang voor in de kinderkamer

Is jullie kind een echte avonturier? Met een landkaart op de muur weet je zeker dat je kroost binnen een mum van tijd de wereldbol uit zijn hoofd kent. Deze zwart met witte landkaart op de muur zorgt voor rust met een speelse twist. Door de simpele samenstelling is het behang goed te combineren met diverse kleuren. Wellicht kleur je de landen op den duur nog wel zelf in.

Een botanisch behang voor in de kinderkamer

De liefde voor planten kan niet vroeg genoeg gevoed worden. Met een groene tint op de muur zorg voor je rust. In combinatie met houten accessoires zorg je voor een fijne ruimte waar een kind zich lekker kan terug trekken. Wederom vindt je soortgelijk bij Kwantum.

Overal insecten in de kinderkamer

Je moet er maar van houden… Insecten! Misschien heb jij kleine ontdekkers in huis die wel gek zijn op insecten. Zonder er direct een schreeuwerige junglekamer van te maken kies je voor een behang met zwart en witte print. Deze insecten zijn stijlvol maar toch valt er voor kleine kinderen genoeg te ontdekken op de muur.

Wat voor behang zou jij kiezen voor in de slaapkamer van je kinderen? Tegenwoordig zijn er in veel woonwinkels leuke prints te vinden dus de keuze is reuze! Moet je eerst nog behang verwijderen in de ruimte waar de kinderen komen te slapen? Lees dan eerst onze tips voor het verwijderen van glasvezelbehang.

Related Posts