Home Gereedschap Cadeautips voor klussers

Cadeautips voor klussers

Door Anne
Cadeautips voor klussers

Een cadeau vinden voor mannen is vaak lastig. Wanneer de heer (of dame!) in kwestie een echte klusser is, ben je al een stap dichterbij het ultieme cadeau. We delen je graag dé cadeautips voor klussers! In dit artikel vind je zowel cadeaus voor de kleine portemonnee als cadeautips voor klussers voor wie wat meer te besteden heeft. 

Koop of maak een cadeaubon voor de bouwmarkt

Met een cadeaubon zit je altijd goed. De ontvanger van het cadeau kan naar hartelust zelf iets uitkiezen in de bouwmarkt voor een door jou gekozen budget. Ideaal voor wanneer je echt geen idee hebt wat je zou moeten kopen voor je vader, oom, zus, broer of buren. Pak de cadeaubon leuk in met bijvoorbeeld een tijdschrift of iets lekkers erbij. Super leuk om te geven en om te maken!

Koop een nieuw stuk elektrisch gereedschap

Elektrisch gereedschap van degelijke kwaliteit is vaak wat duurder en daardoor perfect om als cadeau te geven. Trommel een groepje op waarmee je geld bij elkaar kunt leggen en informeer goed bij de ontvanger welke merken hij of zij fijn vindt en welke functies een apparaat moet hebben. Zo voorkom je een miskoop! Elektrisch gereedschap is overigens vaak in de aanbieding bij de bouwmarkt.

Kies voor een nuttig cadeau

Zie je je vader altijd sjouwen met zwaar materiaal? Of slingert al het gereedschap van je vriend(in) altijd overal? Kies dan voor een nuttig cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een steekwagen, een workmate, een goede stevige gereedschapskist of een ladder voor wie hoog werkt. Op deze manier verras je iemand optimaal en voorzie je de ontvanger van een cadeau waar hij of zij echt iets aan heeft en voortaan meer ergonomisch mee aan de slag kan!


Lees ook: Wat zit er in jouw eerste gereedschapskist!

Maak een kluspakket

Wanneer je echt niet weet hoe je iemand blij kunt maken met gereedschap, kun je gaan voor een verrassingspakket. Verzamel verschillende maten schroeven en boortjes, een leuk tijdschrift, een goede hamer een set bitjes voor in de boormachine en schuurpapier in diverse korrels. Op deze manier is de ontvanger van je cadeau weer even helemaal up to date en zal hij of zij niet zo snel misgrijpen bij een klus!

Zorg voor ontspanning

Zorg voor ontspanning

Wie hard werkt, moet ook ontspannen! Een leuk cadeau voor een klusser is een verwenpakket met wat lekkers en een dagje weg. Een saunabon of kaartjes voor de bioscoop zijn altijd leuk! Ook een dagje naar een pretpark, naar een museum of een andere activiteit is natuurlijk ook leuk om te geven. Kies in ieder geval voor iets waar de ontvanger door kan ontspannen. Zeker voor de klusser die momenteel in een verbouwing in huis zit of zich volledig stort op een andere grote klus is het leuk om even een dagje ertussenuit te gaan!

Kluskleding

Wellicht had je hier nog niet aan gedacht: kluskleding! Kleding om in te klussen is niet iets wat iemand snel voor zichzelf koopt, maar wel een manier om jezelf goed te kunnen beschermen tijdens het klussen. Kies bijvoorbeeld voor stevige werkschoenen, een klusbroek met versteviging in de knieën, een lekker dik fleece-vest, kniebeschermers of handschoenen of andere beschermende kleding. Laat de ontvanger van het cadeau wel even alles passen of zelf uitzoeken, want dan weet je zeker dat hij of zij de kleding ook gaat dragen!

Hopelijk heb je iets aan deze cadeautips voor klussers. Wat vind jij het leukste cadeau om te geven of om te krijgen?

Lees ook: Veiligheidskleding en accessoires bij het klussen!

Related Posts