Home Gereedschap Rondje bouwmarkt? Deze items heb je altijd wel nodig

Rondje bouwmarkt? Deze items heb je altijd wel nodig

Door bouwsuper
Rondje bouwmarkt? Deze items heb je altijd wel nodig

Als jij regelmatig langs de bouwmarkt gaat, zal je vaak wat dingen tegenkomen die je altijd wel mee kunt nemen. Ga je echter niet zo vaak, dan heb je vaak een lijstje bij je voor een bepaalde klus. Het is natuurlijk niet echt nodig om de halve bouwmarkt leeg te kopen met allerlei spullen die je niet nodig hebt. Toch zijn er een aantal items die altijd wel van pas komen en welke je prima in huis kunt gebruiken. Zo hoef je niet meer voor elk simpel klusje gelijk in de auto te springen. Kijk bij je volgende rondje bouwmarkt naar de volgende items.

Tochtstrips

De koude wintermaanden blijven nog wel even aanhouden en de gas- en energieprijzen liegen er niet om. Precies om die reden is het handig om te zoeken naar andere manieren om energie te besparen en de kachel niet blijvend te laten loeien. Het beste kun je het ietwat primitief aanpakken en enkele tochtstrips deur aanschaffen. Deze houden de koude lucht buiten, voorkomen tocht en zorgen er dus voor dat elke kamer op een goede temperatuur blijft.

De boel bevestigen

Welke klus je ook gaat doen, je hebt altijd wel bevestigingsmateriaal nodig. Denk hierbij aan schroeven, lijm, spijkers en ga zo nog maar even door. Misschien is er net een schilderij van de muur gevallen of wil je die nieuwe klok ophangen. Dan is het wel zo handig als je allerlei schroefjes of spijkers hebt om dit direct te bevestigen. Dat scheelt je weer een rondje naar de bouwmarkt en je kunt gelijk aan de slag.

Handige tools

Sommige tools heb je altijd wel eens nodig. Denk aan een schroevendraaier, een knijptang of een meetlint. Eigenlijk hebben we het hier over de basis van een gereedschapskist, waarmee je snel een lamp ophangt of een trapleuning extra vastdraait. Dit zijn echt wel basisbenodigdheden, dus elk huishouden zou dit op wekelijkse basis nodig kunnen hebben.

Machines

Machines

Tot slot willen we nog een paar handige machines benadrukken die je altijd wel nodig hebt. Denk hierbij aan een boormachine, een cirkelzaagmachine of een schuurmachine. De kans is ontzettend groot dat je deze tijdens een verbouwing goed kunt gebruiken. Dit zijn gelukkig wel eenmalige investeringen, want een goede boormachine kan best een prijzige uitgave zijn. Doe dus van tevoren goed je research en koop niet de eerste beste machine die je tegenkomt in de bouwmarkt. Zo kun je er jaren mee vooruit.

Related Posts