Home RuimteKinderkamer Kinderkamer decoreren

Kinderkamer decoreren

Door bouwsuper
Kinderkamer decoreren

Niets leuker voor uw kind dan een kleurrijke en vrolijke babykamer. Door gebruik te maken van zachte materialen en kleurrijke figuren maakt u van de babykamer een vrolijke plek die de fantasie helemaal op hol doet slaan. Wist u dat u met een lasersnijmachine creatieve en bijzondere toepassingen kunt maken?

Babymobiel

Babymobiel

Ontwerp en maak uw eigen babymobiel! Super hip, uniek en origineel. De babymobiel is een geweldige accessoire in een baby- of kinderkamer. Een mobiel zorgt ervoor dat uw baby iets heeft om naar te kijken. Het trekt de aandacht en creëert daarmee rust, en dat helpt bijvoorbeeld weer bij het inslapen.

Muurdecoratie

Muurdecoratie

Muurdecoratie is een aankleding voor uw interieur die de laatste jaren meer en meer zijn intrek doet. Geef uw muur een uitstraling met een 3D muurdecoratie, de nieuwste trend op het gebied van muurdecoratie! De 3D muurdecoratie maakt u heel eenvoudig zelf met behulp van een laser machine en graveermateriaal. Muurstickers zijn ideaal om uw interieur op een originele en creatieve manier wat meer pit te geven. Met een toffe vlinder muurstickers pimpt u binnen no time die ene saaie muur om tot een ware eyecatcher!

Kinderkapstok

Kinderkapstok

Het netjes houden van de kinderkamers is een van de moeilijkste taken. De kleintjes overtuigen om hun spulletjes op te ruimen wordt wellicht iets makkelijker en leuker met deze decoratieve bomenkapstok.

Welke materialen kan ik bewerken?

Met de Trotec lasersystemen kunt u een enorm scala aan materialen graveren, snijden of markeren. De materialen die bewerkt kunnen worden, lopen uiteen van glas, kunststof  hout, rubber, leer en metalen tot textiel.

Waarom zou ik een lasermachine moeten aanschaffen voor kamerdecoratie?

Decoratie wordt veel ver- en gekocht, maar ook worden deze met enige regelmaat vervangen. Dat betekent dus dat er veel winst te behalen valt. Door uw bedrijf met een extra dienst uit te breiden of uw bestaande dienst te optimaliseren trekt u een nieuwe doelgroep aan. De laser machine bewerkt nauwkeurig materialen op een contactloze manier en genereert een permanente gravure. Als gevolg hiervan wordt waarde toegevoegd aan massaproducten en zijn de resultaten uniek.

Welke lasergraveermachine?

Welke van alle beschikbare lasers heb ik nodig voor het personaliseren van producten? De snelste lasersystemen in de markt zijn de Speedy lasermachines van Trotec Laser. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen: met een CO2 laserbron, een fiber laserbron of met beide laserbronnen in één systeem: flexx technologie™. Ideaal voor het lasergraveren en lasersnijden van producten.

Related Posts