Home RuimteBadkamer Tips voor het creëren van je eigen spa

Tips voor het creëren van je eigen spa

Door bouwsuper
Tips voor het creëren van je eigen spa

We genieten er natuurlijk allemaal van om zo nu en dan eens heerlijk tot rust te komen in de hottub of in de sauna. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om hun eigen spa-ervaring in huis te halen. Het creëren van je persoonlijke spa is tegenwoordig een stuk eenvoudiger dan je misschien denkt. Ben je benieuwd hoe jij een ruimte in je huis of tuin kunt omtoveren tot spa-gedeelte? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertel ik je er meer over.

Je eigen jacuzzi

Een jacuzzi – ook vaak spa of hottub genoemd – is natuurlijk de ideale plek om even heerlijk te kunnen ontspannen. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen ervoor kiezen om een jacuzzi te laten plaatsen. Een jacuzzi, spa of hottub kun je laten inbouwen in je badkamer, maar je kunt er ook voor kiezen om er eentje in de tuin te zetten. Naast de traditionele jacuzzi is ook de opblaasbare variant de afgelopen jaren enorm populair geworden. Een belangrijke reden hiervoor is dat dit model eenvoudig is op te zetten en te verplaatsen. Daarnaast is het opblaasbare model ook een stuk goedkoper in aanschaf.

Als je er zelf over nadenkt om een jacuzzi te laten plaatsen, dan is het belangrijk dat je je laat adviseren door een specialist. Verdiep je ook goed in de verschillende soorten modellen en de mogelijkheden qua functionaliteiten, zoals het aantal massagejets en verlichting. Je kunt de verschillende opties onder andere bekijken op de website van Fonteyn Spa’s.

Word zen in de sauna

Wist je dat het naast de jacuzzi ook goed mogelijk is om thuis een sauna te laten plaatsen? Net als de jacuzzi biedt ook de sauna een hoop voordelen voor je gezondheid. Zo werkt een sauna ontspannend, verlicht het pijn, heeft het een positieve invloed op je doorbloeding en is er sprake van een reinigende werking van het lichaam. Ook sauna’s zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals de Finse sauna en de infraroodsauna.

Denk aan de details

Denk aan de details

Om het échte spa-gevoel te creëren mag het aan de details natuurlijk niet ontbreken. Richt bijvoorbeeld een hoekje in met een aantal lekkere, zachte handdoeken en badjassen. Denk ook eens aan geurkaarsen en heerlijke aroma’s en badschuim, heerlijk voor bij de jacuzzi. Op deze manier kom je helemaal tot rust!

Ben je op zoek naar meer inspiratie of ben je op zoek naar het advies van een specialist? Neem dan eens een kijkje op de website van Fonteyn Spa’s of bezoek de uitgebreide showroom.

Related Posts