Home RuimteBadkamer Een witte badkamer samenstellen

Een witte badkamer samenstellen

Door bouwsuper
Een witte badkamer samenstellen

Tegenwoordig kun je badkamers in allerlei kleuren, maten en stijlen samenstellen. Niet iedereen houdt natuurlijk van kleur in de badkamer. Waar de een graag kiest voor een kleurrijke badkamer, gaat de ander liever voor een tijdloze ruimte. Daarom bieden we bij Sani4All naast gekleurde tegels, kranen en sanitair natuurlijk ook gewoon nog kleuren als wit en zwart aan. Is dit meer iets voor jou? Lees dan snel verder, wij vertellen je hoe je een witte badkamer samenstelt.

Witte tegels

Het samenstellen van een witte badkamer begint natuurlijk bij witte tegels. Witte tegels zorgen ervoor dat de badkamer een rustige uitstraling krijgt, maar hoeven helemaal niet saai te zijn. Witte tegels zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld witte decortegels die je in een visgraatpatroon kunt leggen of witte 3D-tegels. Door verschillende soorten tegels te combineren kun je een speels effect creëren.

Het badmeubel

Een ander wit element dat je kunt toevoegen aan je witte badkamer is een witte badmeubel, bestaande uit een onderkast en wastafel. Je kunt dus kiezen voor een volledig wit badmeubel, maar we snappen ook dat je dat misschien wat te klinisch vindt. Kies dan bijvoorbeeld voor een witte wastafel in combinatie met een houtlook onderkast of voor een natuurstenen wastafel met een witte onderkast.

Het badmeubel

Sanitair

Tot voor kort was het meeste sanitair alleen in het wit verkrijgbaar, maar tegenwoordig is dit assortiment met verschillende kleuren uitgebreid. Wit sanitair is dus niet meer de standaard. Als je graag een witte badkamer wil creëren adviseren we wel om voor wit sanitair te kiezen. Deze versterken namelijk de rustige uitstraling van een witte badkamer.

Kranen

Je ziet ze niet vaak in het wit voorbijkomen: kranen. Maar ook kranen zijn in een witte kleur verkrijgbaar. Wil je dus echt een volledig witte badkamer? Kies dan ook voor witte kranen. Je creëert hiermee echt een eigen stijl en unieke uitstraling. Witte kranen bewijzen dus ook dat een witte badkamer helemaal niet saai hoeft te zijn! Wil je graag zien welke uitstralingen je kunt creëren met een witte badkamer? Neem dan een kijkje op www.sani4all.nl.

Persoonlijk advies

Wil je graag advies ontvangen over het samenstellen van een witte badkamer? Maak dan gerust eens een afspraak via onze website of loop binnen bij een van onze winkels. Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van je nieuwe badkamer én bieden je advies aan. Zo creëren we samen de badkamer die helemaal bij jouw wensen en behoeften aan.

Related Posts