Home Industrie Dit moet je weten over het huren van rijplaten

Dit moet je weten over het huren van rijplaten

Door bouwsuper
Dit moet je weten over het huren van rijplaten

Op een bouwplaats werk je vaak met zware machines. Dat is bijvoorbeeld nodig voor het plaatsen een dak of het creëren van de fundering. Echter heb je op je werkplek vaak ook te maken met een slechte ondergrond. Dit is een probleem voor het zware apparatuur. Deze machines moeten namelijk geplaatst worden op een sterke ondergrond waar ze niet in kunnen zakken. Hier moet je voor zorgen als je op een bouwplaats met een slechte grond gaat werken. Rijplaten kunnen hierbij helpen, net als draglineschotten. In principe kun je ze kopen, maar er zijn ook veel bedrijven die liever kunststoffen of stalen rijplaten huren. In dit artikel lees je hier meer over!

Rijplaten huren kun je bij diverse bedrijven doen. Zo kun je onder meer voor de VM-group kiezen. Deze verhuurder van draglineschotten en rijplaten heeft veel ervaring en kan je daardoor goed helpen als je op zoek bent naar hulpmiddelen voor bouwplaatsen. Je hoeft eigenlijk maar één telefoontje te plegen en je rijplaten zullen gebracht worden. Dit komt doordat de VM-group veel exemplaren in bezit heeft, maar het kan ook ergens anders rijplaten voor je regelen. Deze leverancier is dus zeer betrouwbaar, al zijn er uiteraard nog meer bedrijven waar je terecht kunt als je rijplaten wilt huren. Beter dan bij de VM-group vind je het echter niet!

Als je rijplaten huren gaat doen, moet je diverse keuzes maken. Zo moet je bepalen hoe dik de platen moeten zijn, net als de afmetingen van de scheepshuiden. Denk daarna over welk materiaal je liever hebt. Sommige bedrijven prefereren bijvoorbeeld kunststof rijplaten, terwijl anderen de stalen exemplaren beter vinden. Kunststof platen zijn bij VM-group beschikbaar in de volgende lengtes: 3, 4 of 5 meter. Qua breedtes heb je als opties 70 en 100 centimeter, terwijl ze tussen de 55 en 100 kilogram wegen.

Gaat je voorkeur uit naar stalen rijplaten? Deze exemplaren zijn 4, 5 of 6 meter lang en zijn beschikbaar in diverse breedtes: 1, 1.5, 1.85, 2.5, of 3.45 meter. Ook qua gewicht zijn er meerdere opties bij stalen rijplaten: 360, 440, 840, 1080, 1330, 1800 of 2400 kilogram. Het huren van deze platen is een fluitje van een cent, je hoeft namelijk eigenlijk alleen maar een offerte aan te vragen. Vervolgens krijg je een uitgewerkte versie van je offerte en word je gebeld om het door te spreken. Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, worden de rijplaten geleverd.

Related Posts