Home Wonen Deze items veranderen jouw huis direct!

Deze items veranderen jouw huis direct!

Door bouwsuper
Deze items veranderen jouw huis direct!

Tijd om jouw huis een beetje op te fleuren! Je bent online aan het kijken voor inspiratie, maar je komt er niet helemaal aan uit omdat je overspoeld wordt met informatie. Maar geen zorgen, want met deze items die we in dit blog benoemen is jouw woning voorzien van een unieke touch!

1. Plaats een eettafel

Allereerst is het een goed idee om een ronde eettafel aan te schaffen. De tafel breekt met de ruimte, want een huis bestaat voornamelijk uit rechte hoeken. Jouw tafel zal daarom dé eyecatcher van de ruimte worden. Als jij kinderen hebt die nog klein zijn, is deze tafel ook nog eens erg praktisch. Jouw kind loopt namelijk niet het risico om tegen tafelhoeken aan te lopen. Een ander voordeel is dat een ronde eettafel minder ruimte in beslag neemt. Ook kun je gemakkelijk wat extra stoelen erbij schuiven, waardoor er meer zitplek is als jij bezoek verwacht. Wist je dat je ook kunt kiezen voor een uitschuifbare eettafel? Je kunt de tafel inklappen als je met weinig gasten bent en als er meer mensen blijven eten, kun je jouw eettafel uitklappen. Erg handig dus!

2. Creëer een keukenbar

Je gaat na het werk graag even naar de kroeg om bij te kletsen met jouw vrienden of vriendinnen. Het is heel erg gezellig, maar nu het kouder wordt, blijf je liever binnen. Een keukenbar kan dan een goed idee zijn! Denk eerst aan een passend keukenblad voor de bar. Nu nog een paar leuke barkrukken en jouw gasten kunnen plaatsnemen. Een keukenbar heeft ook een aantal voordelen. Allereerst kun jij lekker het eten klaarmaken en tegelijkertijd ook met jouw vrienden kletsen die aan de bar zitten. Het is ook nog eens praktisch, want je creëert wat extra ruimte om te gaan werken. Je kunt er gemakkelijk jouw laptop kwijt en ook kun je met collega’s videobellen als je vanuit huis werkt.. Tot slot kun je bij jouw keukenbar gemakkelijk jouw cocktailset kwijt door een plankje tegen muur te plaatsen. Het geeft jouw bar een leuke uitstraling en zo heb je alles binnen handbereik!

3. Plaats kaarsen op tafel

Plaats kaarsen op tafel

Daarnaast wordt het steeds kouder en is het fijn als jouw eetkamer een fijne en warme sfeer heeft. Kaarsen zijn hier dan ook uitermate geschikt voor. Je kunt ze in de kleuren van je interieur kopen en op een mooi plateau op tafel plaatsen. Echter, het kan ook leuk zijn om juist contrasterende kleuren op je eettafel te plaatsen. Het plateau met kaarsen zal dan een echte eyecatcher zijn. Bovendien kun je op deze manier daadwerkelijk dineren met kaarslicht, maar ook met vrienden en familie is het gezellig als de kaarsjes op tafel branden.

Jouw woning is toe aan een upgrade. Met een ronde eettafel, een keukenbar en decoratie kom je al een heel eind. Ze zijn beide erg praktisch en geven de ruimtes een leuke en warme uitstraling. Benieuwd naar meer leuke meubels om jouw woning op te fleuren? Neem dan een kijkje op de webshop van Profijtmeubel!

Related Posts