Home Wonen Verschillende radiatoren uitgelicht

Verschillende radiatoren uitgelicht

Door Judith

Radiators zijn er in alle soorten en maten. Van de simpele klassieke enkelvoudige radiator tot de prachtige moderne designradiator. De meeste radiators zijn ontworpen voor een bepaalde ruimte. Zo zijn er speciale badkamer radiators en woonkamer radiators, elk met hun eigen design. Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe radiator? Wij hebben verschillende radiatoren voor je uitgelicht.

1. Klassieke badkamer radiator

De klassieke badkamer radiator is een buisradiator. De buiten zijn los van elkaar en horizontaal geplaatst. Dat is een handig design, want zo geeft hij veel warmte af. Je kunt er heel handig je handdoeken of kleren overheen hangen en ze lekker warm gebruiken na het douchen. Tegenwoordig zijn er ook moderne varianten van deze klassieker. Check deze mooie klassieke badkamer radiator in zijn moderne jasje! De radiator heeft extra strakke lijnen en is voorzien van een prachtige hoogglans metalen afwerking.

badkamer radiator

2. Moderne badkamer radiator

Tegenover de klassieke badkamer radiator staat natuurlijk de echt moderne versie. Hierbij is het design echt grondig aangepast. De buizen zijn smal en zijn schuin geplaatst. Zo wordt de warmte circulatie in de badkamer nog beter! Bovendien heb je ook minder last van stof op de buizen van de radiator. Maar natuurlijk gaat het vooral om het prachtige moderne uiterlijk, waarmee deze radiator gewoon heel mooi is om te zien.

moderne badkamer radiator

3. Moderne kolom radiator

In de woonkamer of keuken heb je natuurlijk graag een mooie strakke radiator. Heb je maar beperkt de ruimte, dan is een kolom radiator wat je nodig hebt. Deze is heel hoog en smal, waardoor je hem overal kunt plaatsen. Hij blijft wel altijd in het zicht, dus is het belangrijk dat hij mooi is om te zien. Wat denk je van deze prachtige Thermrad designradiatoren? Ze bestaan uit strakke lijnen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

kolom radiator

4. Zwevende radiator

Misschien vond je de vorige radiator wat te groot en te massief aanwezig. Wil jij liever een dun design? Check deze mooie design radiator! Hij is ‘zwevend’ gemaakt. Het is een dunne verwarmingsplaat die vrij dicht bij de muur wordt geplaatst. De plaat is volledig glad, waardoor hij als het ware voor de muur zweeft. Zo past de design radiator heel mooi in het interieur en komt hij vooral goed tot zijn recht in de moderne of minimalistische woonstijl.

strakke radiator

5. Gladde radiator

De klassieke horizontale radiator heeft eigenlijk altijd een ribbelig uiterlijk. Dat was vroeger ook nodig om de warmte efficiënt af te geven. Tegenwoordig is dat niet meer perse nodig. Door de binnenkant van de radiator slim te ontwerpen, kan de buitenkant volledig glad worden afgewerkt. Daardoor werkt het CV-systeem net zo efficiënt met klassieke als met moderne radiatoren. Heb jij een moderne woning en zoek je moderne radiatoren? Dan is deze super gladde en strakke radiator misschien wat voor jou!

gladde radiator

Het vinden van een radiator is de laatste jaren gemakkelijker geworden. Er komen steeds meer mooie ontwerpen bij. De klassieke radiator wordt langzaam verdrongen door prachtige design radiatoren. En geef toe, ze zijn ook een stuk mooier! Bovendien zijn de nieuwe radiatoren minstens net zo efficiënt in het overbrengen van de warmte. Echt een win-win situatie dus! Wil jij graag andere radiatoren, maar heb je er geen geld voor? Dan kun je proberen om zelf een radiator ombouw te maken. Zo heb jij ook een mooie look in je interieur!

Related Posts