Home Klustips Tips om je kluis te openen

Tips om je kluis te openen

Door bouwsuper

Kluissleutel kwijt of code vergeten? Lees deze tips om je kluis te openen.

Het is erg handig en verstandig om belangrijke documenten en kostbare spullen in een kluis te bewaren. Maar het kan ook problemen met zich meebrengen. Ben je de sleutel van jouw kluis kwijt of ben je de code vergeten? Dan is het namelijk lastig om nog bij die belangrijke documenten te komen of die kostbare sieraden ooit nog eens terug te zien. Ben jij de sleutel van je kluis kwijt of weet je de code niet meer? Lees dan in dit artikel hoe je jouw kluis in dit geval alsnog kan openen. Wij geven drie handige tips van Kluizen-store.com.

Tip 1: gebruik een schroevendraaier

Tip 1 gebruik een schroevendraaier

Door een schroevendraaier als hefboom tegen de kluis te gebruiken, is de kans groot dat de kluis weer open gaat. Sommige kluizen zijn wat lastiger open te krijgen dan andere kluizen. Geef daarom zeker niet meteen op als je de schroevendraaier niet meteen in de kluis krijgt. Soms kan het handig zijn om een hamer te gebruiken, zodat je de schroevendraaier wat eenvoudiger als hefboom kunt gebruiken.

Tip 2: slijp de kluis open met een slijptol

Niet iedereen heeft een slijptol in huis, maar met dit gereedschap kun je een stevige kluis wel gemakkelijk open maken. Zit er geld in de kluis, zitten er papieren diploma’s in of zit er iets anders in de kluis dat eenvoudig kan verbranden of smelten, dan is het uitermate belangrijk om zorgvuldig met de slijptol om te gaan. Dit betekent dat je de slijptol niet meteen hard door de kluis heen duwt, maar beetje bij beetje door de kluis heen gaat.

Lees ook: De beste beveiliging van je huis gedurende de zomer

Tip 3: bel een slotenmaker

Sommige kluizen zijn zo stevig dat het bijna onmogelijk is om de kluis zelf open te krijgen. Heb je al een paar gereedschappen gebruikt om de kluis te openen en is het nog steeds niet gelukt om de kluis open te krijgen, dan kun je ook een slotenmaker bellen om de kluis open te maken. Een slotenmaker zal doorgaans eerst vragen wat er in de kluis zit en jouw beweringen na het openen van de kluis controleren. Ze willen natuurlijk geen inbrekers helpen met het openen van kluizen. Weet je goed wat er in de kluis zit en ben je bereid te betalen om de kluis open te maken. Dan kun je een slotenmaker raadplegen om jouw kluis snel en eenvoudig te openen.

Lees ook: 5 redenen om een Smart Lock aan te schaffen
Lees ook: Houd inbrekers tijdens de donkere wintermaanden buiten!

Related Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.