Home RuimteBadkamer Je badkamer inrichten met moderne accessoires

Je badkamer inrichten met moderne accessoires

Door bouwsuper
Badkamer moderne accessoires

De badkamer is een plek waar je mag ontspannen, opladen en voor jezelf mag zorgen. Een plek die staat voor hygiëne en rust. Even me-time. Door de badkamer op de gewenste manier in te richten, versterk je het gevoel om in deze ruimte op adem te komen. Badkamers zijn er in verschillende stijlen, van landelijke tot klassiek, industriële en design.

Moderne toiletpapierhouder

De moderne accessoires die aansluiten bij de sfeer van de badkamer zijn erg leuk én makkelijk te integreren. De badkamer is vaak een overzichtelijke ruimte met een duidelijke functie, daardoor heeft de kamer vrij weinig extra’s nodig om tot een mooi geheel te komen. Door de badkamer in te richten met moderne accessoires, maak je de ruimte helemaal af. Bijvoorbeeld doordat er wordt gekozen voor een moderne toiletpapierhouder. Deze kan perfect worden afgestemd op de houder voor alle toiletrollen, maar ook de toiletborstel en het zeeppompje op de wastafel. Moderne badkamer accessoires van Esprit zijn bovendien een aanrader om te verwerken in de droombadkamer!

Stijlvolle badmat

Een badkamer kan heel leuk worden aangekleed met de juiste accessoires. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een badmat in de ruimte. Het is niet alleen erg stijlvol, maar ook nog eens functioneel. Een badmat voorkomt glijpartijen in de ruimte, bovendien voorkom je ook nog eens koude voeten bij het uitstappen uit de douche of het bad. Ideaal!

Moderne badmat

Planten voor in de badkamer

Een badkamer is een relatief vochtige ruimte en daar moeten de planten wel op afgestemd worden. Niet elke plant is geschikt om in deze omgeving goed te functioneren. Kijk daarom goed op het kaartje of de betreffende plant in de badkamer kan overleven of vraag een expert om mee te denken. Vrouwentongen (Sanseveria) is de benaming voor een makkelijk te onderhouden plant die goed in de badkamer kan staan, net als bamboe en een varen overigens. Voor meer inspiratie en informatie kan je een kijkje nemen bij het tuincentrum.

Varen badkamer

Moderne badkamerverlichting

De verlichting in de badkamer is van groot belang. Niet alleen is het functioneel omdat de ruimte moet worden verlicht, maar het kan ook veel invloed hebben op de uitstraling en sfeer van de badkamer. Moderne badkamerverlichting kenmerkt zich door het gebruik van strakke lijnen en eenvoud. Ook de lichtbron is van invloed op de sfeer, kies je voor warm of koeler licht? Voor spotjes of een plafondlamp? De verlichting in de ruimte maakt de badkamer compleet. Vraag daarom goed na welke verlichting mooi aansluit bij jouw woonwensen.

Moderne badkamerverlichting

Related Posts