Home RuimteTuin Een vakantiegevoel in je eigen tuin

Een vakantiegevoel in je eigen tuin

Door Maxime

Kun je in de zomer ook zo genieten van het fijne vakantiegevoel in diverse strandtenten? Dit brengt mij altijd in de ultieme vakantiesfeer! Lekker aan het water met een cocktail in de hand, genieten met vrienden in het zonnetje. Maar waarom zou dit alleen in een strandtent kunnen? Je kunt deze ontspannen sfeer natuurlijk ook in je eigen tuin creëren! In deze post zal ik je vertellen hoe.

Eigen zomer lounge in de tuin

Met een mooie hangmat creëer je in een handomdraai je eigen vakantieplekje in de tuin. Een heerlijke hangplek om even te dagdromen over een fijne vakantie, of om gewoon even een dutje te doen of een boek te lezen.

Bevestig de hangmat aan een boom of schutting. Zorg er zeker in dit laatste geval voor dat deze stevig genoeg is, zodat je geen onnodige blessures oploopt. Een rotan bijzettafeltje heeft een mooie natuurlijke uitstraling dat samen met de grote bamboe of een andere grote zomerse plant de loungeplek helemaal strandtent-proof maakt. Voeg zomerse accessoires toe om de loungeplek helemaal af te maken. De leuke kandelaar zorgt ’s avonds ook nog voor een gezellig sfeertje!

Zand tussen je tenen

In Scheveningen kun je heerlijk aan het strand zitten met je voeten in het zand. Als dit voor jou het ultieme vakantiegevoel is dan zou je dit thuis in je eigen tuin kunnen nabootsen. Heb je de ruimte voor een lekker plekje in de zon? Overweeg deze dan te voorzien van een lekker stukje zand. Strandstoeltje erbij, tafeltje ernaast en klaar is kees. Genieten van een zomers gevoel in je eigen tuin.

Verlichting

Zit je s’avonds graag buiten in de tuin maar mis je een sfeer zoals op Ibiza? Probeer dan eens wat fakkels te plaatsen langs het pad, aan het terras of in de borders. Gegarandeerd dat dit super romantisch gaat staan. Als je dit dan nog aanvult met lantaarns met grote kaarsen eraan, en eventueel een slinger met lampionnen. Ik verzeker je, een instant ibiza-vibe zal aanwezig zijn!

Cocktail

Om die zomeravonden helemaal compleet te maken kun je heerlijke cocktails maken. Dit kun je doen bij je mini cocktail barretje wat je kunt maken, of je maakt ze gewoon binnen in huis en drinkt ze in je hangstoel met je voeten in het zand naast een fakkel in die zomerse border op. Heerlijke zomeravonden met familie en vrienden gegarandeerd.

Is jouw tuin al helemaal Ibiza ready voor de zomer?

Related Posts