Home Wonen Wat kan een hypotheekadviseur voor jou betekenen?

Wat kan een hypotheekadviseur voor jou betekenen?

Door bouwsuper
Wat kan een hypotheekadviseur voor jou betekenen

Als je van plan bent een huis te gaan kopen wil je vooraf weten hoe hoog het hypotheekbedrag is dat je kunt krijgen. Bij Hypotheek24 kun je dat zelf makkelijk berekenen met de slimme tools die ze op hun website hebben staan. Wanneer je weet wat je, waarschijnlijk, kunt lenen dan is het belangrijk dat je weet hoe dit wordt geregeld. Hierbij kun je het beste een hypotheekadviseur inschakelen. Bij Hypotheek24.nl heb je al een persoonlijk advies vanaf € 2.250,- in combinatie met het regelen van je hypotheek. Dit bedrag is aftrekbaar van je belasting in het jaar waarin je de woning koopt. Je krijgt eerst een vrijblijvend hypotheekadvies (gratis). Wanneer je verder wilt met Hypotheek24.nl dan krijg je een persoonlijke hypotheek coach die je hypotheek samen met jou regelt. Dat betekent dat je precies weet wat je krijgt.

Waar helpt een hypotheekadviseur je mee

Waar helpt een hypotheekadviseur je mee


Op www.hypotheek24.nl kun je een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Wil je verder met Hypotheek24 dan kun je hypotheekadvies aanvragen waarbij de hypotheekadviseur je helpt met het:

·         Adviseren over de hypotheeksoort:

·         Beantwoorden van al je vragen over je hypotheek;

·         Bemiddelen voor je bij het afsluiten van verzekeringen voor je hypotheek;

·         Controleren van de documenten die nodig zijn voor een (voorlopige) offerte;

·         Verzorgen van de communicatie tussen jou en de geldverstrekker;

·         Houden van toezicht op het compleet maken van jouw hypotheek dossier;

·         Informeren, bijvoorbeeld over wanneer de hypotheekstukken naar de notaris worden gestuurd.

Wil je geen hypotheekadvies omdat je weet wat je moet doen? Dan betaal je € 1.500, – voor het afsluiten van je hypotheek. Wil je een hypotheek oversluiten of op één naam zetten dan is dit alleen mogelijk met advies. Ben je zelfstandig ondernemer of zzp’er dan gelden er toeslagen. Kijk hiervoor op www.hypotheek.nl.

Je hypotheek verhogen omdat je wilt verbouwen


Wil je verbouwen of heb je een nieuwe woning gekocht en moet die verbouwd worden? Dan er een mogelijkheid om een speciale hypotheek aan te vragen. Maar hiervoor moet de woning opnieuw worden geschat zodat duidelijk wordt wat de woning waard zal zijn na de verbouwing. Heb je overwaarde in je huis dan kan die overwaarde vaak ook worden benut voor een verbouwing. Of een bouwdepot verstandig is hangt af van je persoonlijke situatie. Vraag vrijblijvend een gratis belafspraak aan met een van de adviseurs waar je dan een half uur mee kunt sparren zodat je erachter komt of een bouwdepot voor jou de goede oplossing is.

Related Posts