Home Wonen Stalen deuren, helemaal 2021!

Stalen deuren, helemaal 2021!

Door bouwsuper
Stalen deuren, helemaal 2021!

Stalen deuren, hét interieur item van de laatste jaren. Er is tegenwoordig geen interieurmagazine meer waar je ze niet in voorbij ziet komen. Ze zijn de laatste jaren ontzettend in populariteit toegenomen en ook dit jaar staan ze bij veel huishoudens nog altijd bovenaan het lijstje. Dat is niet zo gek, de stalen deur heeft namelijk een hoop voordelen. Naast hij enorm stijlvol is heeft hij ook nog een hoop praktische meerwaarde. In dit artikelen nemen we je mee langs de voordelen van de stalen deur.

Als men denkt aan stalen deuren, denkt men doorgaans al snel aan een woonkamer met een industriële stalen deur. Echter staan deze deuren ook ontzettend stijlvol en tijdloos in bedrijfspanden. Ze zijn uitermate geschikt voor een meeting room, kantoren in grotere ruimtes (denk hierbij aan een industriële wand bijvoorbeeld) of rondom je showroom.

Een ruimtelijker gevoel in combinatie met meer licht

Vrijwel een van de grootste voordelen van een stalen deur in het interieur is dat er in stalen deuren veel glas wordt verwerkt, wat zorgt voor meer binnenvallend licht in aangrenzende ruimtes. Op zijn beurt zorgt dit er weer voor dat deze ruimtes een groter geheel vormen, en dat de ruimtes op zich ook een stuk groter lijken. Daarnaast is ook een stalen scheidingswand zeer aan te bevelen. Met een wand als deze zorg je voor een duidelijke tweedeling van een ruimte, zoals bijvoorbeeld een woon- en werkgedeelte.

Makkelijk in montage

Zou jij ook graag zo een stalen deur in je interieur willen, maar ben je bang dat dit een hoop tijd en stress met zich meebrengt? Geen zorgen! Een stalen deur is zo geplaatst, dat is een van de makkelijkste dingen met een stalen deur. Een stalen deur met een nieuw bijpassend kozijn heb je binnen no-time geplaatst. Eitje!

De echte eyecatcher in ieder interieur

De echte eyecatcher in ieder interieur

Naast dat er dus een hoop praktische voordelen zijn mogen de esthetische voordelen er ook zeker wezen. Zoals we al kort noemden aan het begin, een stalen deur valt direct op. Het is een ware eyecatcher. Een mooie combinatie van stoer, strak en robuust met een elegant, slank en minimalistisch design zorgt ervoor dat je te maken hebt met een echte eyecatcher in huis.

Niet alleen voor de particulier, ook voor bedrijven!

De stalen deur is niet enkel geschikt voor de particulier, ook voor bedrijven is een stalen deur op maat een goede oplossing. Het is een redelijke investering, maar op de lange termijn verdien je deze investering geheel terug.


Stalen deur zijn stevig, kunnen tegen een stootje en gaan daarom veel langer mee dan ieder ander soort deur. Daarnaast heeft een stalen deur een fantastische isolerende werking. In de winter houd je de warmte goed binnen, en de kou buiten de deur. En in de zomer houd je de koele lucht in de ruimtes binnen, en de warmte buiten de deur. Dit is een grote vorm van meer efficiëntie die een positief effect heeft op de bedrijfskosten.

Stalen deuren op maat

Het is mogelijk om stalen deuren op maat te laten maken. Wanneer je ze op maat laat maken dan ben je altijd zeker dat je te maken hebt met een deur die echt bij jouw huis past. Je kunt ook meerdere stalen deuren voor jouw huis op maat laten maken. Wellicht wil je verschillende ruimtes uitrusten met een andere soort stalen deur, dat kan. In sommige gevallen past een taatsdeur bijvoorbeeld beter in de woonkamer, en heb je liever een schuifdeur richting de keuken of de badkamer.

Daarnaast dient MetalWorxx zowel consumenten als bedrijven. Dus als jij jouw bedrijf een stuk energiezuiniger en efficiënter wilt maken, dan kan je dat met een stalen deur van MetalWorxx dat realiseren!

Benieuwd naar stalen deuren op maat? Neem dan eens een kijkje bij Metalworxx!

Related Posts