Home Wonen Overstappen op groene energie, bijvoorbeeld bij verhuizen: hoe werkt dat?

Overstappen op groene energie, bijvoorbeeld bij verhuizen: hoe werkt dat?

Door bouwsuper
Overstappen op groene energie, bijvoorbeeld bij verhuizen hoe werkt dat

Ben je van plan om over te stappen op groene energie in huis? Dat is een hartstikke goede keuze voor het milieu en de toekomst! Hoewel je misschien denkt dat er veel bij zo’n overstap komt kijken, is dat in werkelijkheid helemaal niet het geval. Sterker nog: overstappen is heel eenvoudig. Lees snel verder om erachter te komen hoe dat werkt.

Kiezen voor groene energie bij een verhuizing

Veel mensen kiezen ervoor om bij een verhuizing over te stappen op groene energie. Dit is dan ook het uitgelezen moment om hiernaar te kijken: je moet immers toch al van alles regelen rondom je nieuwe woning. En wist je dat een energiecontract verhuizen hartstikke eenvoudig kan? Met de slimme verhuisservice van Greenchoice wordt al het werk uit je handen genomen bij de overstap. Je hoeft je alleen maar aan te melden en de rest wordt voor je geregeld. En dat gaat ook nog eens heel snel: binnen twee dagen is de groene energie geregeld in je nieuwe woning! Dat is voor jou dus weer een zorg minder bij je verhuizing – wel zo ideaal.

Overstappen op groene energie in je huidige woning

Ga je niet verhuizen, maar wil je in je huidige woning overstappen op groene energie? Ook dat is uiteraard een optie. Want hoewel het misschien lekker makkelijk is om altijd maar bij dezelfde energieleverancier te blijven, kan het juist veel slimmer zijn om over te stappen – zeker als het gaat om overstappen naar groene energie. Hierbij geldt ook weer: overstappen is eigenlijk heel eenvoudig. Vaak wordt alles voor jou gedaan. Zo hoef je niet zelf je oude energiecontract op te zeggen als je in dezelfde woning blijft wonen. Eigenlijk blijft er dus geen reden over om dit niet te doen, naast de belangrijke voordelen van groene energie in je woning!

Wat zijn de voordelen van groene energie in huis?

Wat zijn de voordelen van groene energie in huis

Mocht je toch nog twijfelen om wel of niet over te stappen op groene energie: we zetten de voordelen nog even voor je op een rijtje. De belangrijkste reden om over te stappen is omdat je een veel betere keuze voor het milieu maakt met groene energie. En hoe je het ook wendt of keert: daar hebben we toch echt rekening mee te houden met z’n allen. Groene stroom is daarnaast toekomstgericht: als fossiele brandstoffen zoals aardgas en olie opraken, is het relevant om daar niet meer afhankelijk van te zijn. Met bijvoorbeeld groene stroom van Nederlandse windmolens zit je daarbij goed! Maak die toekomstgerichte keuze – daar heb je nog lang profijt van in je huis. Als je gaat verhuizen heb je meteen een goede reden om over te stappen, maar ook in je huidige woning is het zeker aan te raden!

Related Posts