Home materiaal 5x mooie steigerhouten meubelen

5x mooie steigerhouten meubelen

Door Judith

Steigerhouten meubelen zijn helemaal in de mode. Ze zijn stoer, robuust en hebben een natuurlijke uitstraling. Niet zo gek dat ze ineens overal opduiken. Waren steigerhouten meubelen eerst vooral bedoeld als tuinmeubels, tegenwoordig zie je ze steeds vaker binnenshuis. Met name kasten, bedden en tafels van steigerhout zijn razend populair. Bij 123steigerhout.nl vonden we 5 prachtige voorbeelden van steigerhouten meubelen!

1. Steigerhouten bed

Een bed van steigerhout staat fantastisch in elke slaapkamer. Het is een zwaar, robuust bed dat jarenlang meegaat. Een groot voordeel van steigerhout is dat het een lange levensduur heeft. Het bed is geschikt voor elke woonstijl. Eventueel kun je ook zelf een bed bouwen van steigerhout als je handig bent.

2. Steigerhouten bureau met bank

Wil je een onverwoestbaar bureau met een stoere look? Dan ga je natuurlijk voor steigerhout. Je kunt het bureau vrij eenvoudig zelf maken, maar er zijn ook kant en klare steigerhouten bureaus te vinden. Als je het echt in stijl wilt doen, kies je er natuurlijk ook een praktische steigerhouten bank bij.

3. Kinderkamer van steigerhout

In een kinderkamer slijten de meubels snel. Tenzij je kiest voor steigerhout natuurlijk! De meubels worden goed glad geschuurd, zodat kinderen zich er niet aan zullen bezeren. Je kunt kiezen voor een bed, kast of dressoir, maar je kunt ze ook combineren tot een complete kinderkamer van steigerhout.

4. Steigerhouten eethoek

Deze prachtige eethoek ziet er geweldig uit. De hoekbank is solide en staat vast tegen de muur. Er zit zelfs een stekkerdoos in weggewerkt zodat je makkelijk aan tafel kunt werken met een laptop. De tafel is een stevig model dat wel tegen een stootje kan.

5. Neo-klassieke salontafel van steigerhout

Deze salontafels zijn heel bijzonder. Ze zijn modern, maar zien er toch klassiek uit. Dat heeft te maken met de bijzondere bewerking van het steigerhout. Door het hout te beitsen en te schuren ontstaat een prachtige neo-klassieke uitstraling. Deze past perfect in zowel het moderne als het klassieke interieur.

Steigerhouten meubels zijn niet voor niets erg populair de laatste jaren. Je kunt er in principe alles mee. Wanneer ze ruw worden gelaten passen ze mooi in de industriële woonstijl. Worden ze glad geschuurd, dan zijn ze ideaal voor de moderne woonstijl. En wanneer ze worden behandeld met lak, beits of een wash staan ze prachtig in de klassieke inrichting. Kortom: steigerhouten meubelen zijn mooi, robuust én praktisch.

Related Posts