Home Wonen Toiletten in allerlei soorten en maten

Toiletten in allerlei soorten en maten

Door bouwsuper
Toiletten-in-allerlei-soorten-en-maten

De gemiddelde Nederlander zit ongeveer 50 minuten per weeks op het toilet. Dat is zo’n 43 uur per jaar! Comfort en functionaliteit zijn dus gewenst, maar het is fijn als het toilet er ook mooi uit ziet. Tevens gebruikt het toilet 30% van het totale waterconsumptie binnenshuis. Je kunt dus veel besparen met een duurzaam toilet! Wat is nu het perfecte toilet? En waar moet je op letten bij het kopen van een toilet? Sani4all zet alle onderdelen voor je op een rijtje.

Wandcloset

Een wandcloset is een toilet wat aan de muur hangt en dus geen obstakels op de grond veroorzaakt, zoals een normaal toilet doet. Daardoor is een het makkelijker schoon te houden. Ook zorgt een wandcloset voor meer ruimte in het toilet en geeft het een moderne uitstraling. Hiervoor wordt meestal gekozen in combinatie met een ingebouwde stortbak. De stortbak wordt dan in de muur verwerkt, zodat de badkamer of het toilet er strakker en stijlvoller uitziet. Een voordeel van zo’n toilet is dat de vloer gemakkelijk schoon te houden is. Ook lijkt de ruimte groter doordat het toilet aan de muur hangt. Een nadeel van dit toilet is de grote kracht die op de muur komt te staan.

Hoe ziet jouw ideale toilet eruit?

Hoe ziet jouw ideale toilet eruit

Toiletten zijn vaak wit van kleur, maar tegenwoordig komen wc-potten ook in andere kleuren en materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de populaire mat zwarte wc-pot? Deze past perfect in een industriële badkamer! Ben je op zoek naar een toilet met een design uitstraling? Toiletten met een flatline zitting hebben een elegante en ultravlakke zitting met een minimalistische en exclusieve uitstraling. De toiletten zijn tevens uitgevoerd met softclosing en quickrelease voor maximaal comfort.

Water besparen

De gemiddelde Nederlander spoelt per dag 6 keer het toilet door. 1 á 2 keer voor een grote boodschap en 5 keer voor een kleine. Met een toilet kun je dus veel water besparen!

De meeste moderne toiletten hebben al een spaarknop op het bedieningspaneel waarmee je bij een kleine boodschap al flink wat water kan besparen. Dit noem je dualflush. Er zijn ook toiletten die gespecialiseerd zijn in waterbesparing.

Fonteinsets

Een fonteinset maakt het toilet helemaal af. Een fonteinsets zijn bedoeld om je handen in te wassen. Je maakt er dus iedere dag gebruik van. Fonteinsets zijn mooi compact en nemen niet veel ruimte in beslag. Je kan kiezen uit verschillende soorten kleuren en materialen die bij elke stijl passen. Keramiek, beton en natuursteen zijn hier een mooi voorbeeld van.

Tegels op het toilet

De tijd van saaie witte toiletruimtes is voorbij. Tegels zijn er in alle kleuren en vormen te verkrijgen. Zo vorm je het kleinste hokje van het huis eenvoudig om tot een sfeervolle ruimte. Belangrijk, want je komt er wel elke dag! Bij Sani4all vind je het grootste tegelassortiment van Nederland. Zo weet je zeker dat je voor elke sfeer de perfecte tegel kan vinden.

Persoonlijk toilet advies

Voor het kopen van een toilet kun je bij Sani4all goed terecht. Met het grootste assortiment aan toiletten van Nederland, vind je bij ons altijd het perfecte toilet. Op Sani4all.nl vind je toiletten volgens de laatste trends, alleen van de beste kwaliteit. Onze deskundige adviseurs helpen jou graag bij het vinden van jouw perfecte toilet. Bekijk op onze website onze complete toiletten en andere sanitair voor alle mogelijkheden. Genoeg inspiratie opgedaan? In onze winkels adviseren je graag over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom in een van onze winkels om het perfecte toilet uit te kiezen.

Related Posts