Home Klustips Handige klustips voor bedrijven

Handige klustips voor bedrijven

Door bouwsuper

Als werkgever is een goede werkomgeving zeer belangrijk voor de werknemers. Werknemers raken meer gemotiveerd als ze het idee hebben dat er met hen mee gedacht wordt. Een fijne kantine en een goed klimaat is prettig en nuttig, maar ook buiten kan er iets ingericht worden voor bijvoorbeeld de medewerker die op de fiets naar het werk gaat en de rokers binnen een bedrijf.

Rokersoverkapping

Nu er op de werkplek niet meer gerookt mag worden, is het voor de rokers niet altijd prettig om in weer en wind buiten te staan met een sigaretje. Het is mogelijk om zelf een overkapping te maken, maar deze zijn ook kant en klaar te verkrijgen. Een handige klusser heeft in een handomdraai een overkapping gemaakt. Zelf een overkapping maken is vaak ook het goedkoopst.

Zijn de kosten iets minder belangrijk, dan is het ook een optie om een kant en klare rokersoverkapping te kopen. Vaak is van alles mogelijk en is maatwerk leverbaar.

Fietsenberging

Nu het Nationale Fietsproject al een tijdje bestaat, komen steeds meer medewerkers op hun nieuwe fiets naar het werk. om de fietsen te beschermen tegen weersinvloeden en diefstal, is het geen kwalijke zaak om een berging te plaatsen. Een berging kan ook alleen beschermen tegen regen en wind door een deel open te laten. Een volledige dichte berging met een slot erop heeft ook een preventieve werking tegen diefstal.

Ook hier geldt dat een berging zelf te maken valt, maar net zo gemakkelijk bestel je een kant en klare berging die soms zelfs voor je geplaatst wordt.

Related Posts