Home Wonen Een eersteklas inrichting met tweedehands design

Een eersteklas inrichting met tweedehands design

Door bouwsuper
mid-century-modern-reading-nook-apartment

Iedereen lijkt in deze tijd wel met zijn of haar interieur bezig te zijn. Lees de tips hoe jij voordelig dat droominterieur kunt verwezenlijken.

Tweedehands design meubelen en accessoires passen helemaal bij de inrichting van dit moment. Duurzaamheid is ook bij interieurinrichting een hot item. Daarnaast komt de mid-century modern interieurstijl weer terug. Wanneer je nu op social media kijkt, dan kom je prachtige interieurs tegen met tweedehands of vintage meubels. Echter niet ieder oud meubeltje is een plekje in jouw interieur waard. Waar je naar wilt zoeken is tweedehands design. Dit hoeft niet van grote namen te zijn, maar moet wel een unieke uitstraling hebben.

tweedehands-design

Hoe vind je tweedehands design?

Veel mensen willen duurzaam bezig zijn, ook als het op het inrichten van de woonkamer, een thuiskantoor of andere ruimte in huis aankomt. Maar waar je echt mooie tweedehands design meubels en vintage meubels vandaan haalt, dat is vaak de vraag. Zoek je op marktplaatsen op internet? Dan kan het goed zijn dat je uren bezig bent om door de oude rommel heen te zoeken naar dat éne design bureau, een design lamp of een gebruikte designkast. Beter om naar een marktplaats voor tweedehands design te gaan. Hier vind je specifiek design meubels en hoef je niet eerst uren te zoeken.

Hoe maak je een eersteklas inrichting?

Kijk eens op social media; in welke interieurs zou jij je thuisvoelen? Welke inrichting geeft de ruimte een unieke uitstraling? Wat je opvalt, is dat deze inrichtingen ontworpen zijn door van de gebaande panden af te wijken. Een deel van de meubelen kan nog steeds van gangbare winkels komen, maar er zijn altijd een paar unieke items in het interieur opgenomen. Je kunt daarvoor twee dingen doen. Flink investeren in design meubelen óf voordelig tweedehands design aanschaffen. Laat je inspireren en ga voor een prachtige kroonluchter, een speelse Italiaanse designlamp, een Zweeds design meubel of een elegant jaren 60 bureau. Geef als laatste stap al jouw ruimtes in huis een speciale touch met kunst, spiegels of andere accessoires. Iedereen kan zijn of haar huis die wow-factor geven door een beetje slim tweedehands design te kopen.

Related Posts