Home Klustips Hoe bescherm ik mijn muren tegen vocht?

Hoe bescherm ik mijn muren tegen vocht?

Door bouwsuper

Vocht in de muren van je huis hebben, is ontzettend vervelend. Niet alleen kan het je huis afbreken en kan de isolatie veel slechter worden, het zorgt er ook nog eens voor dat er schimmels gaan groeien en dat er een muffe lucht in je huis rondhangt. Dat wil natuurlijk niemand. Het is daarom belangrijk om je muren goed te beschermen tegen vocht. Maar hoe doe je dat?

Vele manieren
Er zijn natuurlijk vele manieren om dit voor elkaar te krijgen. u kunt het zelf doen met een van de rijkelijk aanwezige methoden die hiervoor geschikt zijn. Vaak is het dan wel zo dat u het meerdere malen aan moet brengen. Anderen vinden het slimmer om het door iemand te laten doen. Ook dit is vanzelfsprekend geen garantie dat het de komende jaren goed zal gaan.

Allergoedkoopste
Een fout die veel mensen maken, is automatisch voor het goedkoopste kiezen. In dit geval is dat niet altijd verstandig. Het moet echter naast betaalbaar ook zijn functie niet verliezen. Anders bent u het bespaarde geld immers nog kwijt aan de extra stookkosten, omdat er nog steeds vocht in de muren zit en de isolatie daardoor niet goed werkt.

De ideale oplossing
De ideale oplossing voor dit probleem en bescherming van uw muur is Polykit, ontwikkeld door Phoenica BV. Dit product zorgt ervoor dat de buitenmuur optimaal beschermd wordt tegen vocht, zodat de muur langer meegaat en zodat uw huis beter geïsoleerd wordt. Bovendien hoeft het slechts eenmalig te gebruiken, waarna uw muren voor decennia lang waterdicht zullen zijn!

Related Posts