Home Ruimte Een whiteboard als aanvulling op jouw woning

Een whiteboard als aanvulling op jouw woning

Door bouwsuper

Je gaat binnenkort jouw eigen huisje betrekken, je hebt er enorm veel zin in. Samen met je vriendin werk je al tijden als freelancer en je bent van plan om wat meer vanuit huis te gaan werken. Wel zo fijn, lekker thuis. Of je hebt wellicht al kinderen, en wilt hen wat bieden om zichzelf mee te vermaken in jullie eigen huis. Iets creatiefs, iets makkelijks en wat je voor lange tijd kunt blijven gebruiken. Dan raden wij je aan om eens na te denken over een whiteboard!

Werken met een whiteboard

Door te werken met een whiteboard verhoog je jouw eigen productiviteit. Je kan met de whiteboard jouw eigen planning maken, je houd alles bij waar je nog moet denken en kan hele plannen maken voor een klant of jouw eigen projecten. Ideaal! Hieronder vind je alle voordelen van een whiteboard in huis:

  • Jouw planning altijd bij de hand
  • Brainstormen zonder het gedoe van papier
  • Magnetisch, dus je hangt er makkelijk dingen aan op
  • Strak design, dus het verpest je interieur niet
  • Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en prijsklassen
  • Whiteboards gaan erg lang mee, mocht er toch iets gebeuren: ze komen met héél lange garantie
  • Ook te gebruiken als scherm voor je beamer

Een whiteboard voegt dus echt wat toe aan jouw woning of kantoor. Veel mensen vinden het zelfs een erg mooi gezicht in huis, zeker als je ze combineert met een zelf gemaakte decoratie.

Als je ervoor kiest om met een whiteboard te gaan werken, thuis of op kantoor, dan heb je ook accessoires nodig zodat je effectief te werk kunt gaan. Denk aan boardmarkers, banden, magneten en wissers. Vergeet dus niet mee te bestellen!

Een professioneel thuiskantoor

Wil je er echter voor zorgen dat jouw (thuis)kantoor echt op orde is, dan is een whiteboard alleen niet voldoende. Dan heb je ook andere zaken nodig, denk aan verbeterbord, een planbord en wellicht, als je écht alles uit de kast wilt trekken, een interactief bord. Maar mogelijk is dat nog wat te veel voor jouw nieuwe kantoor, dus wij adviseren om het tot die tijd gewoon bij een whiteboard met de juiste accessoires te houden.

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock.com

Related Posts