Home Wonen Vul je huis met warmte – en stijl!

Vul je huis met warmte – en stijl!

Door bouwsuper
Vul je huis met warmte en stijl

Door specifiek te kiezen voor de branders van Barbas Bellfires kies je in de eerste plaats uiteraard voor warmte, voor een heerlijk verwarmd huis. Daarnaast haal je ook meteen een stijlvolle blikvanger in je woning, want alleen al het kijken naar de verschillende gas- en houthaarden is meer dan de moeite waard. Elk huis wint aan stijl met een gas- of houthaard van Barbas Bellfires en nooit eerder was je huis zo heerlijk warm als met deze stijlvolle branders. Nooit eerder ook zat iedereen zo graag binnen, want ook dat is een gegeven als je kiest voor een van de veelzijdige haarden.

Kies je voor een vrijstaande brander, voor staand of voor een brander op een plateau?

Iedereen weet dat een haard staat voor gezelligheid en stijl. De haarden van Barbas Bellfires zijn ook nog eens zo ontworpen dat er steeds maximaal zicht is op de vlammen. Want dat is toch waar je heerlijk naar kijkt en heerlijk bij weg kunt dromen. De verschillende haarden kun je vrijstaand aanschaffen. Het aanbod branders is groot en de uitstraling van de haarden is bijzonder divers. Van stoer en minimalistisch tot prachtig industrieel; ook voor jouw woning is de perfecte haard zeer zeker beschikbaar.

Vlammen blijven in spaarstand even groot en hoog

Gashaard

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is een haard niet alleen in de gure en koude wintermaanden de moeite waard. Omdat je kunt kiezen uit verschillende vermogens en de vlammen in de spaarstand even groot en hoog blijven, verwarm je met de haard je huis ook op lenteavonden en in de herfst. Met de haarden van Barbas Bellfire verleng je dus gewoon het stookseizoen, en dat zal helemaal niemand een straf vinden.

Vlamgarantie: zo blijft je gashaard altijd branden, ook zonder aardgas

In ons land is men zoals ongetwijfeld bekend druk bezig om zo langzamerhand af te stappen van het gebruik van aardgas. De bedoeling is dat de gaskraan zelfs helemaal dicht gaat. Gevolgen voor de gashaarden van Barbas Bellfires heeft dit echter niet. Zo kunnen de meest recente sfeervolle haarden ook prima branden op propaan of biogas. Mocht je een haard hebben en te maken krijgen met afsluiting van aardgas, dan biedt Barbas Bellfires een zogenaamde vlamgarantie en zal jouw haard geschikt gemaakt worden om op een andere brandstof voor verwarming en sfeer te zorgen.

Related Posts