Home RuimteTuin Geef jouw tuin een make-over!

Geef jouw tuin een make-over!

Door bouwsuper

Je bent niet tevreden met de vormgeving van jouw tuin. Je wilt het geheel anders aanpakken, om er echt geheel jouw plek van te maken… maar je weet alleen niet zo goed hoe en wat. Om jouw tuin een make-over te geven, hebben wij enkele voorbeelden op een rijtje gezet!

Zitkuil

Wil je lekker buiten zitten, maar toch een gevoel hebben dat het een apart gedeelte is van jouw tuin? Creëer dan geen zithoek met een tuinset, maar een zitkuil waar je eventueel ook een vuurkorf in kunt plaatsen voor de gezelligheid ’s avonds. Door de banken is er genoeg ruimte voor eventuele visite!

Overkapping

Ben jij echt iemand die altijd graag naar buiten wil, zelfs als het regent? Dan is een overkapping een goede oplossing! Zo zit je droog, maar wel in de open lucht. Je hebt ook gelijk een plek waar jouw tuinmeubilair kan staan. Je kunt natuurlijk zelf kiezen welke kleur je wilt en welk formaat je in jouw tuin wilt installeren! Bij Tuinmaximaal heb je bijvoorbeeld al vele mogelijkheden aan terrasoverkappingen.

Stenen of gras?

Wat voor tuin heb je op dit moment? Heb je vooral gras in de tuin of is jouw tuin juist betegeld? Een combinatie kan natuurlijk ook. Als je het een keer helemaal anders wilt, is het misschien leuk om het gras weg te halen en alles te betegelen. Het is even wat werk, maar je hebt meteen een geheel andere loon in jouw tuin! Je kunt natuurlijk ook van betegeling naar gras gaan, het is maar net wat je op dit moment in jouw tuin hebt liggen.

Vijver

Het toevoegen van een vijver in de tuin kan een geheel andere look geven, ook al is het maar een klein gedeelte. Jouw tuin een make-over geven hoeft dus niet te betekenen dat je alles meteen moet veranderen! Een vijver is overigens niet alleen een leuke aanwinst vanwege een andere look, maar ook geschikt om bijvoorbeeld vissen in te doen. Gezellig, toch?

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jouw tuin een make-over te geven! Het kan een grote make-over zijn door de gehele oppervlakte, maar ook slechts een hoekje van de tuin. Als jij op zoek bent naar een andere look in jouw tuin, welke voorbeelden zou jij dan in overweging nemen?

Related Posts

1 Reactie

Lauren de Bruijn 28 juli 2017 - 10:59

Wat leuk! Ik heb kort geleden een huis in een dorp gekocht en een tuin erbij en nu wil ik daar iets leuks doen. Persoonlijk vind ik een idee met de vijver heel origineel vooral als het me zal lukken om daar vissen te hebben. Maar ook denk ik dat ik een terrasoverkapping zal maken omdat het zo gezellig is om daar te zitten en thee drinken tijdens het regent een beetje! Hopelijk zal ik genoeg tijd ervoor straks hebben en dan ga ik meteen aan de slag 🙂

Antwoord

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.