Home Wonen Tips voor tuindecoratie met een persoonlijk tintje

Tips voor tuindecoratie met een persoonlijk tintje

Door bouwsuper

Met de zomer in aantocht is het leuk om je tuin, terras en balkon klaar te maken voor relaxte zomeravonden. Het eerste waar vaak aan gedacht wordt zijn toch wel planten in leuk gekleurde bloempotten. Of in zelf beschilderde plantenbakken. Maar, graag laten we zien dat als je out-of-the-box denkt, je jouw buitenruimte een persoonlijke look kunt geven om hem nog meer speciaal te maken. Online drukkers kunnen je helpen bij het personaliseren van buitenartikelen. Misschien denk je dat een online printer alleen online drukwerk aanbiedt, maar tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos.

We zetten graag een aantal producten in de spotlight waarmee je jouw terras of balkon kunt decoreren. Producten die je kunt personaliseren met bijvoorbeeld een eigen foto of tekening.

Tuinposters: visuele afbeeldingen voor buiten

Het meest bekende product voor buitendecoratie is waarschijnlijk de tuinpost. Tuinposters zijn gemaakt van een materiaal dat bestand is tegen water en extreme temperaturen, zodat het product een lange levensduur heeft. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een UV-afdruk zodat ook de kleuren voor lange tijd gegarandeerd zijn. Doordat je zelf het formaat kunt kiezen, is dit product zeer geschikt voor buitenruimtes van elke grootte. Je kunt een eigen foto gebruiken van bijvoorbeeld je favoriete vakantieplek of juist van bloemen en planten als je hiervoor geen ruimte hebt op je balkon of terras. Door het ophangen van een poster die perfect buitenshuis gebruikt kan worden, zorg je snel en makkelijk voor een aantrekkelijk nieuw uiterlijk.

tuinposter

Maak je tuinset af met gepersonaliseerde items

Hoe groot of klein je terras of balkon ook is, waarschijnlijk heb je er een tafel met een of meerdere stoelen staan. Jouw tuinset kun je nu verder decoreren met gepersonaliseerde items. Wat dacht je bijvoorbeeld van kussens voor op de stoelen voor meer zitcomfort? Kies de maat en selecteer of je alleen de hoes wilt ontvangen of ook de inhoud (het kussen) erbij. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren dat op het kussen gedrukt wordt. Daarnaast kun je ook een tafelkleed voor je tuinset personaliseren. Ben je op zoek naar een vierkant of juist rond tafelkleed? Bij een online drukker vind je het allemaal in de maat die jij zoekt. En heb je wel eens aan een gepersonaliseerde parasol met je eigen geselecteerde foto gedacht? Dit is weer eens wat anders dan de standaard effen of gestreepte parasols die je vaak tegenkomt.

Ga eens op de creatieve tour en geef een persoonlijk tintje aan de inrichting van jouw tuin, balkon of terras. Ben je op zoek naar meer tuintips? Lees dan vooral verder op ons blog waar we je alles over tuinen en waar daarbij komt kijken vertellen.

Related Posts