Home Klustips Rolluiken laten plaatsen voor extra veiligheid

Rolluiken laten plaatsen voor extra veiligheid

Door bouwsuper

Als je van plan bent om rolluiken te laten plaatsen voor extra veiligheid, dan kunnen we dat enkel toejuichen. We hoeven je vast en zeker niet van A tot Z de voordelen op te noemen die de rolluiken automatisch met zich meebrengen. Denk gerust aan een extra stukje privacy dat je jezelf gunt ’s avonds na het werk als je rustig televisie aan het kijken bent. Dan hebben we het nog niet over de extra veiligheid die je automatisch meekrijgt door rolluiken te laten plaatsen.

Koeler in de zomer en warmer in de winter

In feite buiten het extra veiligheidsgevoel dat rolluiken je geeft, is dat het huis in de winter warmer blijft als je rolluiken dicht blijven. De warmte blijft beter hangen in het huis en dit werkt ook zo in de omgekeerde richting in de zomer. Als je overdag de rolluiken dicht laat, kan de warmte niet binnenkomen en blijft het huis gedurende een warme zomerdag lekker koel.

Ruime keuze aan rolluiken

In de eerste plaats zijn er de traditionele rolluiken die je aan de woning kunt installeren. In feite kan je 2 dingen kiezen: of je voert kap- en breekwerken uit of je gaat naar leveranciers die je voorzetrolluiken kan leveren tegen een mooie prijs. Als je aan een nieuwbouw bezig bent of een eventuele renovatie dan kan je gemakkelijk kiezen om de rolluiken te laten inbouwen aan de voorkant van de ramen. De meeste rolluiken worden dan boven het raamkozijn gemonteerd.

Rolluiken in alle RAL-kleuren

Het voordeel bij de rolluiken is dat de kleur namelijk niet meer grauw en grijs hoeft te zijn. Ook op optie design kan je veel soorten en maten verkrijgen. Als laatste kan je kiezen voor een voorgeprogrammeerde rolluiken met afstandsbediening.

Related Posts

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.