Home Ruimte Onmisbaar in elk interieur: het TV-meubel

Onmisbaar in elk interieur: het TV-meubel

Door bouwsuper

TV-meubels zijn de makkelijkste manier om op een overzichtelijke wijze, de chaos in je woonkamer zoveel mogelijk te verminderen. Een TV-meubel kan een kamer ophalen, of juist teniet doen. Kies dus voor een TV-meubel dat bij jouw stijl en inrichting past!

Rommel-vrij

Behalve de logische functie; het ondersteunen van je TV, zorgen TV-meubels ook dat de kamer er minder rommelig uitziet. Storende kabels kunnen in de meeste gevallen in of achter het TV-meubel weggewerkt worden, lades functioneren als extra opberg ruimte en plankjes kunnen helemaal naar eigen stijl gedecoreerd worden!

Even meten!

Zorg er natuurlijk wel altijd voor dat je TV-meubel ook daadwerkelijk bij je TV past. Grote TV’s hebben vaak qua gewicht een groter blad nodig dan kleinere TV’s. Daarbij is het natuurlijk een stuk mooier als het kastje, de lengte van de TV overschreidt. Op die manier heb je ook nog wat ruimte over voor decoratie.

Een kastje voor elk interieur

Welke stijl jouw interieur ook is, Goossenswonen.nl heeft een TV-meubel dat in ieder interieur past! Met een breed assortiment vind je er voor ieder wat wils. Voor een modern interieur kun je bijvoorbeeld voor een wit gelakt zwevend TV-meubel gaan of misschien heb je liever iets rustiekers van bewerkt eiken- of notenhout.

Welke kies je?

Een TV-meubel is een van de belangrijkste meubels in je woonkamer, het is de eyecatcher van de ruimte. Om die reden is het belangrijk om een TV-meubel te kiezen dat bij jouw stijl past. Een te klein meubel laat je TV er lomp uitzien, terwijl een te groot meubel je TV weer in het niets kan laten vallen. Een knalkleur kan teveel opvallen terwijl een muis-grijs lakje het meubel weer kan laten verbleken tegenover de rest van de ruimte. Koop dus niet zomaar het eerste het beste meubel dat je tegenkomt maar verricht wat speurwerk naar het juiste meubel voor jouw interieur.

Tips!

Denk goed na over aan welke eisen jouw aankoop moet voldoen. Heb je een kleine woonkamer, dan kun je waarschijnlijk wat extra opbergruimte gebruiken en is een hoge TV-kast wellicht een goed idee. Buiten de TV kan je hier namelijk bijvoorbeeld ook boeken, schilderijtjes of andere decoratie in kwijt! Heb je veel kabels? Zorg er dan voor dat jouw TV-meubel een gesloten achterkant of andere mogelijkheden heeft om de kabels netjes weg te werken.

Welk TV-meubel je ook kiest, mogelijkheden heeft het genoeg!

Related Posts