Home Klustips Knap je meubels op met plakfolie

Knap je meubels op met plakfolie

Door bouwsuper
Knap je meubels op met plakfolie

Plakfolie van www.plakfoliewebshop.nl is een mooie en goedkope manier om je meubels op te knappen. Wil je een kleine verandering aanbrengen aan je meubels of ben je door de jaren heen uitgekeken op je meubels en verdienen ze wel een opknapbeurt? Ga dan met plakfolie aan de slag, want je creëert er werkelijk de mooiste resultaten mee!

Plakfoliesoorten

Plakfolie is verkrijgbaar in verschillende soorten. Er is plakfolie met een subtiele textuur, kleur of een frisse print die je meubels een frisse aanblik geven. Het plakfolie is geschikt om je oude tafeltje, oude kast, bureau en zelfs je muziek boxen op te knappen. Met een overvloed aan designs, kleuren en patronen is er altijd wel iets dat aansluit op je stijl en behoeften.

Plakfolie op je meubels

Het plakfolie is geschikt om op verschillende meubels aan te brengen. Het kan een oude kast en zijn kastlades opknappen en je tafel voorzien van een geheel nieuwe uitstraling. Maar ook een bijzettafeltje of zelfs je vensterbank kun je weer van een frisse, strakke look voorzien met het plakplastic.

De binnen- én buitenkant van een kast beplakken met plakfolie

Bij het beplakken van meubels met plakfolie denkt men vaak aan de buitenkant van de kast. Wist je echter dat je ook de binnenkant van je kast kunt beplakken met plakfolie? Denk aan de lades en de binnenkant van de kastdeurtjes. Zo kun je een mooi geheel creëren voor een prachtig eindresultaat! Je kunt ook voor twee verschillende plakfolies kiezen en de binnenkant van een andere print voorzien dan de buitenkant. Dit zorgt voor een speels effect.

Er zijn twee type prints die erg populair zijn als het gaat om beplakken van meubels:

Houten plakfolie

De houten plakfolies zijn geschikt om een oude kast weer nieuw leven in te blazen. Het heeft een voelbare en natuurlijke hout structuur die bijna niet van echt te onderscheiden is. Houtlook staat mooi in vrijwel ieder interieur, vandaar dat het ook erg populair is en dus veel gekozen wordt. Daarnaast is houtlook plakfolie verkrijgbaar in tientallen verschillende structuren en kleuren. Er is dus altijd wel een houtlook plakfolie te vinden die past bij jouw wensen.

Bloemen plakfolie

Een bloemenprint doet het eigenlijk altijd goed. Het zorgt voor sfeer en gezelligheid in huis. Er zijn plakfolies met leuke, vrolijke prints met grote bloemen, kleine bloemetjes, rozen en bloesems. De bloemen plakfolie is uiterst geschikt om op de buiten- of binnenzijde van de lades van je kast te plakken en het zo op te vrolijken. Ook op een bijzettafeltje, krukje of nachtkastje staat een bloemenplakfolie erg mooi.

Een tafel met plakfolie beplakken

Een eettafel of salontafel met plakfolie beplakken? Dat kan! Een oud tafeltje kun je zelfs compleet nieuw leven inblazen door het simpelweg van een laagje plakfolie te voorzien. Voor een tafel zijn vooral houtlooks en marmerlooks momenteel erg populair. Daarnaast zijn de basic effen kleuren altijd trendy en zijn voornamelijk zwart en wit folie kleuren die blijvend populair zijn als het gaat om meubilair.

Related Posts