Home Klustips Inspiratie voor het inrichten van een kantoorruimte

Inspiratie voor het inrichten van een kantoorruimte

Door Judith

Het inrichten van een kantoorruimte is nog niet zo simpel. Het moet niet alleen mooi zijn naar je eigen smaak, maar ook naar die van je collega’s en klanten. Werk je in een groter bedrijf, dan moet de inrichting van je kantoor ook nog voldoen aan de eisen van je werkgever. Hoe ga jij je kantoorruimte inrichten? Dit zijn 6 inspirerende voorbeelden.

1. Strak, wit en helder

Ben jij iemand die alleen kan werken in een schone en rustige omgeving? Dan zal dit kantoor je wel aanspreken. Het is zo kalm en strak mogelijk ingericht. Geen overbodige poespas, gewoon een eenvoudig design. De muren zijn netjes glad gestuukt en er is gekozen voor een strakke afwerking. 

Strakke kantoorinrichting

2. Gezellig Scandinavisch

In dit kantoor roept alles “doe maar alsof je thuis bent”. Het is dan ook een prachtig kantoor voor mensen die houden van gezelligheid. De basis is rustig en er is gekozen voor sfeervolle meubels en decoraties. Door wat planten in het interieur te verwerken breng je er kleur en levendigheid in. 

Gezellig scandinavisch kantoor

3. Kantoorinrichting in de industriële stijl

Misschien spreekt de industriële stijl je meer aan. Deze stijl is stoer, robuust en je kunt er veel kanten mee op. Ben je creatief en kun je goed lassen? Dan kun je in je kantoorinrichting ook zelf je meubels lassen. In dit geval is het kantoor wel strak en zakelijk ingericht. Het is een rustgevende kantoorinrichting waar je geconcentreerd aan het werk kunt. Door te kiezen voor een strakke afwerking is de uitstraling ook uitgesproken zakelijk.

Industrieel kantoor

 4. Creatief kantoor in industriële sfeer

Ben jij een wat chaotische denker? Hou je van een omgeving die je creativiteit uitdaagt? En houd je dus helemaal niet van een strak kantoor? Bekijk dan dit creatieve kantoor maar eens. De ideale plek om te brainstormen. In deze industriële ruimte is gekozen voor veel betonnen elementen en een hangend bureau. 

Creatief industrieel kantoor

5. Creatief kantoor in Scandinavische sfeer

Wil je wel graag een creatief kantoor, maar houd je niet zo van het grove en robuuste van de industriële stijl? Dan is dit Scandinavische kantoor misschien wat voor jou. Ook dit kantoor roept creativiteit op en je kunt er veel kanten mee op. 

Creatief Scandinavisch kantoor

 6. Een mooi kantoor voor klanten

Heb jij een kantoor waar je ook klanten in ontvangt? Dan moet het een mooi en stijlvol kantoor zijn. Voor dít kantoor hoef je je in elk geval niet te schamen! Natuurlijk moet het kantoor ook goed passen bij je persoonlijke smaak; tenslotte moet jij er werken. Maak je gebruik van kleuren, denk er dan over na om je bedrijfskleuren terug te laten komen in je kantoor. 

Mooie kantoorinrichting voor klanten

Met het inrichten van een kantoor kun je alle kanten op. Je kunt kiezen voor een rustig en strak kantoor of juist voor een heel creatieve sfeer. Natuurlijk is het ook de vraag welk type inrichting goed past bij je bedrijf, je stijl en het gebouw waarin het kantoor is. En waarschijnlijk verschilt een kantoorruimte in Utrecht best wel van een kantoorruimte in Rotterdam, omdat de steden ook sterk van elkaar verschillen. Houd je ook rekening met de plaats waar je kantoor gevestigd is, dan staat er niets tussen jou en een mooie kantoorinrichting!

Related Posts