Home Wonen In deze ruimtes kun je een superleuke bank plaatsen

In deze ruimtes kun je een superleuke bank plaatsen

Door bouwsuper
In deze ruimtes kun je een superleuke bank plaatsen

Als jij dacht dat een bank alleen in je woonkamer mag staan, heb je het flink mis. Banken zijn namelijk ontzettend leuke meubelstukken om in allerlei ruimtes te plaatsen. Daarnaast kunnen ze ook nog eens ontzettend functioneel zijn, ook als ze niet in de woonkamer staan. We geven je graag wat inspiratie, zodat jij die ene leuke bank scoort en op een supergave plek in huis kunt zetten.

De woonkamer

Natuurlijk starten we met de meest gebruikelijke ruimte, namelijk de woonkamer. Elk huishouden heeft wel een bank staan in de huiskamer. Of deze nou groot is of niet, je kunt eigenlijk niet zonder. Wil je het wat spannender maken dan ‘gewoon’ een bank? Kijk dan eens naar modulaire banken, welke je uit elkaar kunt schuiven. Zo creëer je er meerdere stukken bank van, waardoor je een leuke en speelse zithoek kunt maken. Zeker als je je interieur snel zat bent is dit een fantastische optie, want je kunt je zithoek steeds anders indelen. Zo raak je nooit uitgekeken op je woonkamer.

In je thuiskantoor

Waarschijnlijk werk je al enige tijd thuis en heb je een kamer of ruimte in je woning benoemd tot ‘thuiskantoor’. Uiteraard is dit een plek om zeer productief in te kunnen zijn en moet er niet al te veel poespas aanwezig zijn om dit te bewerkstelligen. Maar, je mag deze ruimte best leuk aankleding met functioneel meubilair. Je bent het vast wel eens zat om aan je bureau te zitten, dus is een gezellige bank in je kantoor geen overbodige luxe. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken terwijl je opstart met je kopje koffie, of wanneer je een video-vergadering hebt. Een knusse loveseat bank past bijna in elk kantoor, maar je kunt hier ook een simpele eetkamerbank plaatsen.

In de slaapkamer

In de slaapkamer

Uiteraard is een slaapkamer bedoeld om lekker wat nachtrust te pakken, maar dat betekent niet dat je deze geen leuke aankleding mag geven. Als je nog ruimte over hebt, kun je hier een gezellige bank plaatsen. Hier kun je bijvoorbeeld vlak voordat je naar bed gaat nog een boek lezen met een goede kop thee of samen met je partner de dag bespreken. Doordat deze bank in de slaapkamer staat heb je direct een knusse sfeer, waardoor je een veel intiemer gesprek kunt voeren dan aan de keukentafel. Daarnaast staat het ook nog eens ontzettend gezellig.

Related Posts