Home RuimteTuin Hoe breng je meer kleur aan in je tuin?

Hoe breng je meer kleur aan in je tuin?

Door bouwsuper
Hoe breng je meer kleur aan in je tuin?

Een tuin hebben is een wens van velen, maar er zijn maar weinig mensen die zin en tijd hebben om zich op het tuinonderhoud te storten. Gelukkig is het niet zo dat een mooie tuin een arbeidsintensieve tuin is. Je moet gewoon even weten welke bomen en planten je moet kopen om echt iets bijzonders van je buitenruimte te maken. Met een paar goede aankopen kun je namelijk heel veel sfeer in je tuin halen en haal je de natuur echt naar je toe. Kies bijvoorbeeld voor de Toscaanse Jasmijn. Deze plant zorgt niet alleen dat je veel groen in de tuin krijgt, maar zal een groot deel van het jaar ook nog eens prachtig bloeien.

Deze klimplant mag niet in je tuin ontbreken

Het is niet altijd makkelijk om diversiteit in je tuin aan te brengen. Veel mensen zijn geneigd om laagbloeiers in hun tuin te zetten. Een hoogbloeier kan dan veel verschil maken. Kies daarom voor de Toscaanse Jasmijn omdat deze klimplant je tuin dimensie kan geven. De klimplant wint steeds meer terrein in Nederland en dat is niet zonder reden. Wie eenmaal de prachtige, witte stervormige bloemetjes heeft geroken, is gelijk verkocht. Deze plant zorgt dat u echt van het buitenleven kunt genieten maar is ook functioneel in te zetten.

De Toscaanse Jasmijn is heel geschikt voor je pergola

De Toscaanse Jasmijn is heel geschikt voor je pergola

Wanneer je een pergola hebt, is het mooi om er een plant bij op te laten groeien. In dit geval kun je ook de Toscaanse Jasmijn kopen omdat deze plant zich als een vis in het water zal voelen op je pergola. Hij zal ook zorgen voor meer biodiversiteit in je tuin omdat de plant een trekpleister is voor vlinders en bijen. Zo haal je niet alleen een prachtige plant in je tuin, maar zorg je ook dat je een essentiële, maar uitstervende diersoort in stand houdt.

Enkele praktische zaken op een rijtje

Wanneer je de Trachelospermum Jasminoides koopt, krijg je een plant van maximaal 150 cm geleverd< zou ik van maken: kun je een plant bestellen tot maximaal 250 cm hoogte. De plant is goed bestand tegen de winter, maar heeft wat aandacht nodig bij strenge vorst. Je kunt de Toscaanse Jasmijn in diverse grondsoorten planten en hij doet het goed in droge tot vochtige grond. Zorg ervoor dat de plant in de zon of halfschaduw staat en dan zal hij van juli tot oktober prachtig bloeien. Je kunt de plant in maart of van april tot en met september snoeien als dat nodig is. Mocht je hem liever in een pot willen planten, dan is dat ook goed mogelijk. Bestel hem daarom vandaag nog.

Related Posts