Home RuimteTuin Hekwerk voor je tuin; alles over een dubbelstaafmat

Hekwerk voor je tuin; alles over een dubbelstaafmat

Door bouwsuper
Hekwerk voor je tuin; alles over een dubbelstaafmat

Wanneer je een nieuw hekwerk voor je tuin gaat plaatsen, zijn er veel soorten waar je uit kunt kiezen. Een steeds bekendere vorm van hekwerk is de dubbelstaafmat. Dit is een stevig type hekwerk dat er ook nog eens mooi uitziet. Wil je meer te weten komen over wat een dubbelstaafmat is? Wij vertellen je er meer over.

Dubbelstaafmat

Maar wat is een dubbelstaafmat nu eigenlijk? Een dubbelstaafmat is een hekwerk dat bestaat uit drie metalen staven. Dit zijn twee horizontale staven en één verticale staaf. Door deze constructie is hij extra stevig. De staafmatten worden gemaakt uit verzinkt draad, waarna ze aan elkaar gelast worden en worden voorzien van een beschermende coating. De zink en de beschermende coating zorgen ervoor dat het hek altijd beschermd blijft tegen de weersomstandigheden. Hierdoor zal het hek niet gaan roesten. Dit is allemaal erg belangrijk wanneer je nog jaren met je hekwerk wil doen!

Dubbelstaafmat kopen

Dubbelstaafmat kopen

Ben je van plan om een dubbelstaafmat te kopen? Dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Controleer ten eerste altijd of het hek een beschermende coating heeft. Wanneer dit niet zo is, zal je zien dat het hek al snel gaat roesten. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat je een hek met de juiste afmetingen hebt. Het klinkt misschien logisch, maar veel mensen vergeten om hier goed naar te kijken.

Het is aan te raden om bij het uitkiezen van een dubbelstaafmat altijd contact op te nemen met een professional die je kan adviseren over je aankoop. Stel je vragen en leg je eventuele problemen voor. Zij weten ook of een dubbelstaafmat de beste keuze voor jou is, of dat je beter voor een ander type hekwerk kan kiezen!

Waar kan je een dubbelstaafmat hekwerk kopen? Er zijn genoeg webshops met hekwerk van hoge kwaliteit. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Hekwerkonline voor een ruim assortiment aan hekwerken.

Related Posts