Home Geen categorie Gratis Dolce Gusto bij een kerstboom van GAMMA

Gratis Dolce Gusto bij een kerstboom van GAMMA

Door Anne

Tijdens het opdoen voor inspiratie voor nieuwe artikelen voor Bouwsuper, stuitten we op een actie die gedeeld moest worden op deze klusblog. Bij GAMMA reserveer je namelijk nu je Nordmann-kerstboom en daar ontvang je een gratis Dolce Gusto Piccolo bij!

Via de website van GAMMA reserveer je een Nordmann-kerstboom. Je geeft aan in welk filiaal je de kerstboom zou willen ophalen en na het achterlaten van je gegevens is de reservering geplaatst. Je reserveert een echte Nordmann-kerstboom met een hoogte van 200 centimeter tot 225 centimeter en rekent deze af in het door jou aangegeven GAMMA-filiaal.

Op vertoon van jouw reservering kun je tussen 7 december 2017 en 10 december 2017 jouw kerstboom ophalen. Op vertoon van jouw reservering ontvang je een Dolce Gusto Piccolo ter waarde van € 89,95! Het gaat hier wel om een op is op actie. Dit houdt in dat je er snel bij moet zijn om niet mis te grijpen voor een kerstboom of koffiezetapparaat. We raden daarom ook aan om je gereserveerde kerstboom en Dolce Gusto zo snel mogelijk op te halen voordat je met lege handen staat. Je betaalt de kerstboom ook pas bij levering.

De verzorging van een Nordmann kerstboom

Een Nordmann-kerstboom behandel je eigenlijk zoals je een bos bloemen verzorgt. Ontzettend simpel dus, maar wel handig om de stappen op een juiste manier te doorlopen. De boom wordt geleverd zonder kluit. Net als bij een bos bloemen is het raadzaam om een paar centimeter van de stam af te zagen (zoals dat je bloemen schuin afsnijdt, al hoeft de boom niet schuin) en de boom vervolgens in een laagje water te zetten. Om lang plezier te kunnen hebben van je boom, dien je het water regelmatig te verversen en bij te vullen. Op deze manier heb je langdurig plezier van jouw Nordmann-kerstboom en weet je zeker dat de boom tot het nieuwe jaar zal blijven staan!

Door het water regelmatig te verversen voorkom je uitval van naalden, een stinkende geur in huis en blijft de boom net zo mooi als toen je hem aanschafte. Zorg bij het ophalen van een kerstboom dat je voor een mooi boom kiest die er groen uitziet, een boom met kale plekken is dus al aan het uitdrogen en dat is niet wat je wilt. Bij de actie van GAMMA is het niet duidelijk of je zelf de boom mag uitkiezen of dat je een boom aangewezen krijgt. Houd er rekening mee dat het laatste het geval zou kunnen zijn.

Je bent tot 26 november in de gelegenheid om jouw boom en koffiezetapparaat te reserveren. Wees er dus heel erg snel bij want op is op! Let er ook op dat je het juiste filiaal van GAMMA aanklikt, alleen bij het aangekruiste filiaal kun je de kerstboom en het koffiezetapparaat ophalen.

Related Posts