usp1
usp2
usp3

Metabo SSD 18 LTX 200 BL 18V Li-Ion accu slagschroevendraaier body in Metabox - koolborstelloos

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Metabo SSD 18 LTX 200 BL 18V Li-Ion accu slagschroevendraaier body in Metabox - koolborstelloos
adviesprijs
306,00
172,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Metabo SSD 18 LTX 200 BL Accu slagschroevendraaier: compact en krachtig
      Stel je voor, een gereedschap dat niet alleen je kluswerkzaamheden naar een hoger niveau tilt, maar ook je efficiëntie en precisie aanzienlijk verbetert. Dat is precies wat de Metabo SSD 18 LTX 200 BL 18V Li-Ion accu slagschroevendraaier voor jou in petto heeft. Met zijn compacte design en indrukwekkende kracht van een koolborstelloze motor is dit de perfecte aanwinst voor zowel de professionele als de hobbyklusser. Of je nu werkt aan grote bouwprojecten of kleine reparaties thuis, deze machine staat garant voor snel en effectief werken. Zijn 200 Nm aandraaimoment en automatische koppelreductie via Automatic Power Shift (APS) zorgen ervoor dat zelfborende schroeven een eitje worden, zonder risico op doordraaien. De Metabo slagschroevendraaier biedt je 12 toerental-/koppelniveaus, ideaal voor een breed scala aan toepassingen. De geïntegreerde werklamp, robuust tandwielhuis en praktische riemhaak benadrukken de doordachte ontwerpdetails gericht op gebruiksgemak en duurzaamheid. Je gereedschapskist is pas echt compleet met deze verbluffende toevoeging.

      Veilig en duurzaam klussen, elke dag weer
      Je gereedschap moet net zo betrouwbaar zijn als jij. De Metabo SSD 18 LTX 200 BL biedt niet alleen topprestaties, maar ook de duurzaamheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt. Dankzij het LiHD accu-pack profiteer je van ultiem vermogen, een extreem lange looptijd en een indrukwekkende levensduur – waardoor je minder zorgen hoeft te maken over het continu vervangen van je accu's. Het robuuste tandwielhuis van aluminium persgietwerk garandeert een optimale warmteafvoer, waardoor je machine ook bij intensief gebruik niet oververhit raakt. Deze aspecten maken de Metabo slagschroevendraaier niet alleen een krachtige, maar ook een veilige en duurzame keuze voor al je klusbehoeften. Met deze machine kun je rekenen op betrouwbare prestaties en veilig werken, of je nu een professional bent of een doe-het-zelver die zijn projecten serieus neemt.

      Sluit je aan bij de club van tevreden klussers
      Kiezen voor de Metabo SSD 18 LTX 200 BL 18V Li-Ion accu slagschroevendraaier betekent niet alleen dat je een slimme keuze maakt voor topkwaliteit gereedschap, maar ook dat je profiteert van de voordelen die onze webshop biedt. Met een snelle levering heb je jouw nieuwe slagschroevendraaier in no time in huis, klaar om aan de slag te gaan. En dankzij ons grote assortiment aan gereedschap en accessoires ben je slechts een paar klikken verwijderd van alles wat je nodig hebt voor je projecten. Onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te assisteren bij je keuzes en vragen, zodat je altijd de beste beslissingen kunt maken. Sluit je aan bij de velen die reeds ervaren hebben hoe onze webshop hun klusleven gemakkelijker en aangenamer maakt. Met de Metabo SSD 18 LTX 200 BL wordt klussen niet alleen een kwestie van efficiëntie, maar ook van plezier.

      Accu platform

      CAS

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Toerental onbelast

      2900 rpm

      Aantal slagen

      4000 rpm

      Aandraaimoment maximaal

      200 N

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      EAN

      4007430330147

      Artikelnummer

      197103

      Hoogte (Product)

      19.4 cm

      Breedte (Product)

      8.3 cm

      1x Metabo SSD 18 LTX 200 BL slagschroevendraaier
      1x Metabo Metabox

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster