usp1
usp2
usp3

DeWALT DCD791D2 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 2.0Ah accu) in TSTAK - koolborstelloos

★★★★★

5.0 / 5

7 reviews

DeWALT DCD791D2 18V Li-Ion accu boor-/schroefmachine set (2x 2.0Ah accu) in TSTAK - koolborstelloos
adviesprijs
383,00
203,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontgrendel je volle potentieel met de DeWALT DCD791D2-QW Accu schroefboormachine
      Op zoek naar een boor-/schroefmachine die niet alleen krachtig maar ook intelligent is? Zoek niet verder dan de DeWalt DCD791D2! Voorzien van een 18V Li-Ion accu, maakt deze set met twee 2.0Ah accu's je klaar voor elke klus. Ervaar de voordelen van de koolborstelloze motor, die in vergelijking met geborstelde varianten tot 57% meer werktijd biedt. Met zijn compacte vorm en lichte gewicht van 1040 gram is deze machine een droom voor werkzaamheden in krappe ruimtes, zonder in te leveren op kracht of prestaties. De transmissie met twee snelheden is geoptimaliseerd voor verschillende taken, waardoor je klussen sneller en efficiënter kunt voltooien. De ergonomische handgreep en robuuste 1/2" metalen boorkop bieden je de controle en betrouwbaarheid die je nodig hebt. Plus, met de innovatieve 3-mode LED-verlichting en LED Spotlight-modus, wordt werken in donkere of besloten ruimtes kinderspel. Met de DeWalt DCD791D2 in de hand, ben je uitgerust om elk project naar een hoger niveau te tillen.

      Veiligheid en veelzijdigheid voor elke klus
      De DeWalt DCD791D2 is de perfecte combinatie van kracht en veelzijdigheid, ontworpen om je efficiëntie en nauwkeurigheid te maximaliseren, ongeacht de klus. Of het nu gaat om boren in hout, metaal doorboren of het aandraaien van schroeven, de hoge snelheidstransmissie en dit duurzame ontwerp stellen je in staat om met maximale controle en comfort te werken. De compatibiliteit met een breed scala aan accessoires en materialen maakt deze machine tot een onmisbaar gereedschap voor een verscheidenheid aan projecten. Met een boorcapaciteit van 13 mm in metaal en 40 mm in hout, biedt deze machine ongeëvenaarde veelzijdigheid. Daarnaast zorgen de uitstekende beetgrijpende kracht van de boorkop en superieure LED-verlichting voor een veilige en productieve werkervaring, waardoor deze set een betrouwbare keuze is voor zowel beginnende als ervaren klussers.

      Voordelen van bestellen bij jouw favoriete webshop
      Door te kiezen voor deze accu schroefboormachine bij ons, profiteer je niet alleen van een hoogwaardig gereedschap maar ook van een uitzonderlijke winkelervaring. Wij bieden snelle levering uit een groot assortiment, zodat je in no-time klaar bent voor je volgende project. Profiteer van onze scherpe prijzen en vriendelijke service om elke aankoop soepel en zorgeloos te laten verlopen. Ontdek zelf waarom wij de voorkeurskeuze zijn van klussers in heel Nederland. Stel je klus niet uit – geef je gereedschapscollectie vandaag nog een boost met de DeWalt DCD791D2 en ervaar de voordelen van werken met topkwaliteit gereedschap, ondersteund door een team dat echt om jouw kluservaring geeft.

      Body/set

      Set

      Boorcapaciteit hout

      40 mm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Amperage

      2

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Toerental onbelast

      2000 rpm

      Aandraaimoment maximaal

      70 N

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Koolborstelloos

      Ja

      Voltage

      18

      EAN

      5035048616239

      1x DeWALT DCD791D2-QW Schroefboormachine
      1x DeWALT Riemhaak
      2x DeWALTDCB183 2.0Ah Accu
      1x DeWALT DCB112 Oplader
      1x DeWALT TSTAK Koffer

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    7 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster