usp1
usp2
usp3

DeWALT DCH133NT 18V Li-Ion accu XR SDS-plus Combihamer body in koffer - 2,6J - koolborstelloos

DeWALT DCH133NT 18V Li-Ion accu XR SDS-plus Combihamer body in koffer - 2,6J - koolborstelloos
adviesprijs
258,00
191,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Een topper onder de combihamers: de DeWALT DCH133NT-XJ
      Ontdek de DeWALT DCH133NT 18V Li-Ion accu XR SDS-plus Combihamer, jouw nieuwe onmisbare partner voor de zwaarste klussen. Met een slagkrachtige 2,6 joule, ondersteund door een krachtige 18V accu, belooft deze combihamer elk project, hoe uitdagend ook, tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om boren in beton, metaal of hout, niets is te veel gevraagd. Deze machine maakt deel uit van het innovatieve XR accuplatform van DeWALT, bekend om zijn lange levensduur en hoge prestaties. Daarnaast is de combihamer uitgerust met een koolborstelloze motor, wat zorgt voor minder onderhoud en een langere levensduur van het apparaat. Aan comfort is ook gedacht; dankzij zijn SDS-plus aansluiting verwissel je boren en beitels in een handomdraai. En met de meegeleverde stevige draagkoffer is deze combihamer altijd klaar voor actie, waar je werk je ook brengt. De DeWALT DCH133NT biedt niet alleen topprestaties maar is ook een toonbeeld van de technische expertise en betrouwbaarheid die je van DeWALT mag verwachten.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop
      De DeWALT DCH133NT-XJ accu combihamer is niet alleen krachtig, maar ook ontworpen met jouw veiligheid en duurzaamheid in gedachten. Het apparaat beschikt over een rotatiestop, waardoor je ook licht beitelwerk veilig kunt uitvoeren. De koolborstelloze motor draagt niet alleen bij aan de efficiëntie en duurzaamheid van de tool, maar vermindert ook de warmteontwikkeling bij intensief gebruik. Hierdoor wordt de levensduur van je combihamer aanzienlijk verlengd en kun je zorgeloos blijven werken. Het compacte en ergonomische ontwerp verzekert dat je ook tijdens langdurige klussen comfortabel door kunt werken, terwijl de verstelbare zijhandgreep voor extra controle en precisie zorgt. Betrouwbaarheid is bij deze DeWALT combihamer geen loze belofte; met deze gereedschapstool aan je zijde klaar je elke klus, hoe zwaar of langdurig ook, met vertrouwen en gemak.

      Waar topgereedschap en service samenkomen
      Het bestellen van jouw DeWALT DCH133NT bij onze webshop brengt je niet alleen een stuk topgereedschap, maar ook de zekerheid van een snelle levering en vriendelijke service. Ons uitgebreide assortiment verzekert dat je snel kunt beschikken over precies datgene wat je nodig hebt, terwijl je tegelijkertijd kunt rekenen op scherpe prijzen en deskundig advies. Deze combihamer komt binnen via een snelle levering, zodat je onmiddellijk aan de slag kunt met jouw projecten. En mocht je ooit twijfelen of vragen hebben, dan staan onze servicemedewerkers altijd paraat met een vriendelijke glimlach en professioneel advies. Of het nu gaat om de keuze van het juiste gereedschap of hulp bij het gebruik ervan, we staan altijd klaar om je te helpen. Door voor onze webshop te kiezen, kies je niet alleen voor kwalitatief gereedschap zoals de DeWALT DCH133NT, maar ook voor een betrouwbare partner die je projecten naar een hoger niveau tilt. Laat je niet langer tegenhouden door minderwaardig gereedschap en maak de overstap naar de kwaliteit en service die je verdient. Met een combihamer van DeWALT uit onze shop haal je niet alleen een krachtpatser in huis, maar ook de zekerheid van een vlotte, veilige klus.

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Lengte (Product)

      383 mm

      Boorcapaciteit beton

      26 mm

      Gewicht (Product)

      2880 kg

      Slagkracht

      2.6 J

      Boorcapaciteit hout

      30 mm

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Hoogte (Product)

      161 mm

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Breedte (Product)

      84 mm

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Capaciteit boorkop

      50 mm

      Voltage

      18

      Aantal slagen

      5680 rpm

      Toerental onbelast

      5680 rpm

      EAN

      5035048664568

      Artikelnummer

      124300

      1x DeWALT DCH133NT-XJ Combihamer
      1x DeWALT Verstelbare zijhandgreep
      1x DeWALT Stevige draagkoffer

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.