usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten VS 302 E Verticuteermachine - 1200W - 30cm

WOLF-Garten VS 302 E Verticuteermachine - 1200W - 30cm
Korting
adviesprijs
172,00
129,99

Verwachte leverdatum

03-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de WOLF-Garten VS 302 E Elektrische verticuteermachine
      Duik in de wereld van een perfect onderhouden gazon met de WOLF-Garten VS 302 E Verticuteermachine. Dit krachtige beest levert met zijn 1200 Watt motor een indrukwekkende prestatie op een werkbreedte van 30 cm, waardoor jouw gazon er in no time weer bovenop komt. Met de VS 302 E haal je een expert in huis voor het verwijderen van mos, onkruid en viltlaag uit je gazon, waardoor water, licht, lucht en voedingstoffen beter worden opgenomen door het gras. De diepte van de verticuteerbladen is gemakkelijk instelbaar, wat zorgt voor een gepersonaliseerde verzorging van elk gazon, of het nu gaat om het fijnere of het stevigere werk. De combinatie van kracht, precisie en gebruiksgemak maakt van de VS 302 E jouw nieuwe beste vriend voor een gezond en ademend gazon.

      Zekerheid en duurzaamheid hand in hand
      Jouw nieuwe WOLF-Garten verticuteermachine is niet alleen een krachtpatser op het gebied van gazononderhoud, maar ook een toonbeeld van veiligheid en betrouwbaarheid. Met features als een veiligheidsschakelaar die ongepland starten voorkomt, biedt hij je de zekerheid die je nodig hebt om met vertrouwen aan de slag te gaan. Duurzaamheid is geen bijzaak: de robuuste bouwkwaliteit verzekert je van een lange levensduur en betrouwbare performance, keer op keer. Het onderhoud van je gazon kan soms een uitdaging zijn, maar met de WOLF-Garten VS 302 E wordt het niet alleen makkelijker maar ook veel veiliger. Deze duurzame investering zorgt jaar in, jaar uit, voor een prachtig gazon en een gerust hart.

      Waarom je niet langer moet wachten
      Het bemachtigen van de WOLF-Garten VS 302 E Elektrische verticuteermachine bij onze webshop is het begin van vele jaren tuinplezier. Met snelle levering en scherpe prijzen maken we het je gemakkelijk. Waarom zou je meer betalen of langer wachten dan nodig? Onze webshop combineert het gemak van snel shoppen met de voordelen van een uitgebreid assortiment. Daarbij staat vriendelijke service bij ons hoog in het vaandel; we helpen je graag bij het kiezen van het juiste gereedschap voor jouw tuin. Kies voor het comfort en de efficiëntie van online winkelen, met de garantie dat je het beste gereedschap in huis haalt voor een prijs die net zo aantrekkelijk is als jouw toekomstige gazon.

      Werkt op

      Netstroom

      Wat ga je doen?

      Gras verticuteren

      Aantal standen

      5

      Inhoud opvangbak

      35 l

      Werkbreedte

      30 cm

      Werkdiepte

      10 mm

      Inhoud opvangzak

      35 l

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Maximale gazonoppervlakte

      50 m²

      Opgenomen vermogen

      1200 W

      Maaibreedte

      30 cm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4009269306201

      Artikelnummer

      121555

      1x WOLF-Garten V 302 E Verticuteermachine

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.