usp1
usp2
usp3

Silverline 732000 Opvouwbare winkelhaak - 600mm

Silverline 732000 Opvouwbare winkelhaak - 600mm
18,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Silverline 732000 winkelhaak: precisie en kwaliteit in één
      Ben jij op zoek naar het perfecte gereedschap om jouw projecten tot een succes te maken? Dan is de Silverline 732000 Opvouwbare winkelhaak - 600mm de ideale partner voor jou. Vervaardigd uit lichtgewicht, hoogwaardig aluminium, biedt deze winkelhaak niet alleen duurzaamheid maar ook ongeëvenaarde precisie. Of je nu werkt met metrische of imperiale maten, de duidelijke schaalverdeling aan beide kanten maakt elk meetmoment eenvoudig en accuraat. Het positieve slotmechanisme verzekert je ervan dat elke 90° en 45° hoek die je meet, nauwkeurig is, zonder dat je je zorgen maakt over verschuivingen tijdens je werk. En voor jouw gemak komt deze essentiële tool met een beschermende opbergzak, waardoor je hem veilig kunt bewaren en vervoeren. Met een hoogte van 2 cm en een breedte van 61 cm, is deze winkelhaak de perfecte grootte voor elke klus.

      Jouw klus, jouw veiligheid
      Veiligheid en duurzaamheid zijn sleutelwoorden bij het gebruik van elk gereedschap, en de Silverline 732000 winkelhaak stelt hierin niet teleur. Dankzij het lichtgewicht aluminium waaruit hij is vervaardigd, is deze winkelhaak makkelijk te hanteren zonder in te leveren op stevigheid of betrouwbaarheid. Of je nu aan de slag gaat met houtbewerking, metaalbewerking of eenvoudige DIY-projecten, dit gereedschap verzekert je van veilig en accuraat werken, elke keer opnieuw. Het positieve slotmechanisme draagt bij aan deze betrouwbaarheid door consistent juiste hoeken te garanderen, essentieel voor een vlekkeloze afronding van jouw projecten. Met de Silverline 732000 zet je niet alleen in op kwaliteit, maar ook op veiligheid en duurzaamheid, zodat je met een gerust hart aan elke klus kunt beginnen.

      Ontdek het gemak van ons assortiment
      Waarom zou je jouw nieuwe Silverline 732000 winkelhaak bij ons bestellen? Twee woorden: gemak en betrouwbaarheid. Met onze snelle levering zorgen we ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om met jouw nieuwe gereedschap aan de slag te gaan. Ons groot assortiment garandeert dat je altijd vindt wat je nodig hebt voor jouw projecten - en dan hebben we het niet alleen over winkelhaken. We bieden competitieve prijzen zonder in te leveren op kwaliteit of service. Onze vriendelijke en deskundige klantenservice staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste gereedschap. Dus, of je nu een professionele klusser bent of een enthousiaste doe-het-zelver, wij zijn er om je te ondersteunen bij elk project. Kies voor de Silverline 732000 winkelhaak en ervaar het verschil in kwaliteit en service, elke dag opnieuw.

      Hoogte (Product)

      2 cm

      Breedte (Product)

      61 cm

      EAN

      5024763041938

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.