usp1
usp2
usp3

Felco 600 Boomzaag - 16 cm

Felco 600 Boomzaag - 16 cm
adviesprijs
29,00
27,99

Verwachte leverdatum

10-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Felco 600 Takkenzaag: een must-have voor elke tuinier
      De Felco 600 Boomzaag is jouw betrouwbare partner voor het snoeien en onderhouden van jouw tuin of groene ruimte. Met zijn 16 cm lange, inklapbare zaagblad, vervaardigd uit hoogwaardig gehard staal, biedt deze zaag een ongeëvenaarde snijprestatie. De warmtebehandeling van de zaagtanden en de roestvrij verchroomde afwerking garanderen een scherpe, zuivere snede die jouw werk niet alleen makkelijker maakt, maar ook zorgt voor een gezonde groei van de planten. Dankzij de kegelvorm en speciale tandopstelling, die vastlopen en vuilafzetting voorkomen, kun je moeiteloos en zonder onderbrekingen doorwerken. En met het comfortabele anti-slip handvat ligt deze takkenzaag fijn en veilig in de hand, klaar om elke snoeiklus met precisie aan te pakken.

      Zaag veilig en ga voor duurzaam tuingeluk
      De Felco 600 Boomzaag is ontworpen met jouw veiligheid en het duurzame gebruik in gedachten. Het inklapbare zaagblad zorgt ervoor dat je de zaag veilig kunt opbergen en vervoeren zonder het risico op verwondingen of beschadiging van het zaagblad. De warmtebehandeling van de zaagtanden verzekert een lange levensduur en de mogelijkheid om onderdelen te vervangen, biedt een duurzame investering voor de toekomst. Je zult merken dat het zaagblad, dankzij zijn unieke vorm en tandopstelling, vrij blijft van vuil en minder onderhoud nodig heeft. Hierdoor kun je ons gereedschap langer en veiliger gebruiken, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere manier van tuinieren.

      Ontdek de voordelen van online shoppen bij ons
      Door te kiezen voor de Felco 600 Boomzaag bij ons, geniet je niet alleen van een topproduct, maar ook van alle voordelen van online winkelen. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe zaag in een mum van tijd in handen, zodat je direct aan de slag kunt met jouw tuinprojecten. Bovendien kun je rekenen op scherpe prijzen zonder in te leveren op kwaliteit en een groot assortiment aan tuin- en snoeigereedschap. Ons team staat altijd klaar met een vriendelijke service om jou te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Maak het jezelf makkelijk en bestel jouw Felco 600 Boomzaag vandaag nog om te genieten van het gemak en de voordelen van winkelen bij een deskundige en klantgerichte webshop.

      Totale lengte

      160 mm

      EAN

      0783929100265

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.