usp1
usp2
usp3

Silverline 245077 Snoeizaag- Telescopisch - 1,5 - 2,5m

Silverline 245077 Snoeizaag- Telescopisch - 1,5 - 2,5m
Outlet
44,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Zwaai gedag naar lastige takken met de Silverline 245077 Takkenzaag
      Bereik nieuwe hoogtes in jouw tuinonderhoud met de Silverline 245077 Snoeizaag. Dit is niet zomaar een snoeizaag; dit zwaargewicht in het tuincreatie arsenaal is jouw beste vriend wanneer het aankomt op het te lijf gaan van hoge takken die tot nu toe buiten bereik bleven. Met een stevige, telescopisch verstelbare steel die uitrekt van een toegankelijke 1,5 meter tot een indrukwekkende 2,5 meter, is geen enkele tak meer veilig. De steel secties klikken stevig in plaats, waardoor jouw veiligheid gewaarborgd blijft tijdens het snoeien. Wat het zaagblad betreft, de Silverline komt met een 'Tri-Cut' TGT-zaagblad dat speciaal ontworpen is om soepel door takken heen te snijden, waardoor je gemakkelijker en met minder inspanning kunt werken. Met een producthoogte van 24 centimeter en een breedte van 6 centimeter, combineert deze telescopische takkenzaag kracht en precisie voor een ultieme snoei ervaring.

      Veiligheid en duurzaamheid, de dubbele garantie
      Als je investeert in tuingereedschap, wil je iets dat zowel veilig is in gebruik als duurzaam genoeg om de tand des tijds te doorstaan. De Silverline 245077 Snoeizaag stelt hierin niet teleur. De telescopische steel is niet alleen verstelbaar maar ook ontworpen met het oog op jouw veiligheid. Het klikmechanisme zorgt ervoor dat de steelsecties tijdens het gebruik stevig op hun plaats blijven, waardoor het risico op ongelukken aanzienlijk wordt verlaagd. En laten we het duurzame TGT-zaagblad niet vergeten. Dit blad, gevormd voor het efficiënt en moeiteloos zagen van takken, garandeert dat je niet halverwege een klus moet stoppen omdat je gereedschap het begeeft. Met andere woorden, de Silverline 245077 biedt een betrouwbare en veilige manier om die lastige, hoge takken te snoeien, elke keer opnieuw.

      Waarom je jouw Silverline 245077 bij ons zou moeten shoppen
      Natuurlijk zijn er talloze plekken waar je jouw tuingereedschap kunt aanschaffen. Maar wij beloven je niet alleen de Silverline 245077 Snoeizaag; wij beloven je een ervaring. Onze webshop biedt niet alleen scherpe prijzen die je hard verdiende geld respecteren, maar ook een snelle levering die ervoor zorgt dat je niet langer hoeft te wachten dan nodig is om aan de slag te gaan met je tuinprojecten. Ons uitgebreide assortiment aan gereedschap betekent ook dat je, wat je ook nodig hebt voor je tuin, het hier vindt. Afsluitend is onze vriendelijke service de kers op de taart. Wij staan klaar om je te helpen de perfecte keuze te maken voor jouw tuinonderhoud, want jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

      Totale lengte

      2500 mm

      Inclusief steel

      Ja

      Breedte (Product)

      6 cm

      Type zaag

      Snoeizaag

      Hoogte (Product)

      24 cm

      EAN

      5055058184771

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.