usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten WE 330 Strooiwagen - 15L

WOLF-Garten WE 330 Strooiwagen - 15L
adviesprijs
41,00
34,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de veelzijdigheid van de WOLF-Garten WE 330 Strooiwagen
      Voel je een echte tuinmeester met de WOLF-Garten WE 330 strooiwagen. Deze strooiwagen verrijkt jouw tuinervaring door zijn lichtheid en wendbaarheid, waardoor jij met gemak graszaad, meststof, strooizout of zand gelijkmatig verdeelt over jouw tuin. Met een indrukwekkende strooibreedte van 41 cm en een ruime inhoud van 15 liter, is deze strooiwagen jouw ultieme tuinhulp. Het vullen gaat vlekkeloos, dankzij de stabiele standaard die ervoor zorgt dat de strooiwagen altijd klaar staat voor gebruik zonder om te vallen. Haak in op een tuinervaring die niet alleen efficiënt, maar ook plezierig is. Geef je tuin wat het nodig heeft met de WOLF-Garten WE 330 en voel de voldoening van een verzorgde, vruchtbare tuin.

      Veilig en duurzaam: de betrouwbare keuze voor elke tuinliefhebber
      Jouw tuin floreert pas echt met gereedschappen waar je op kunt vertrouwen. Daarom is de WOLF-Garten WE 330 strooiwagen ontworpen met zowel veiligheid als duurzaamheid in het achterhoofd. Deze strooiwagen zorgt ervoor dat jouw bodem exact krijgt wat het nodig heeft, zonder overmatig gebruik van middelen. Hiermee bescherm je niet alleen je geliefde planten en gazon, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Betrouwbaarheid staat voorop, zodat jij seizoen na seizoen kunt rekenen op een optimale verspreiding zonder zorgen. Stap over op een tuinhulp die je niet in de steek laat en geef je tuin de zorg die het verdient.

      Kies voor gemak, kwaliteit en de beste deals bij jouw aankoop
      Het beste voor je tuin willen we allemaal, en daarom is het kiezen van de juiste webshop cruciaal. Wanneer je kiest voor deze WOLF-Garten WE 330 strooiwagen bij ons, ga je voor niet minder dan het toppunt van gemak en kwaliteit. Met de belofte van snelle levering en vriendelijke service, weet je zeker dat je tuinavontuur op rolletjes loopt. Strooi het geluk in je tuin met de zekerheid van scherpe prijzen, en voeg daarbij ons groot assortiment aan gereedschappen toe, zodat je altijd vindt wat je zoekt. Maak van jouw tuin een paradijs met de juiste tools en de service die jij verdient.

      Inhoud opvangbak

      15 L

      Hoogte (Product)

      25 cm

      Volume (product)

      15 l

      Breedte (Product)

      25 cm

      EAN

      4009269542906

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.