usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten RR900T Takkenschaar - 90x5cm

WOLF-Garten RR900T Takkenschaar - 90x5cm
adviesprijs
86,00
83,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van de WOLF-Garten RR900T Takkenschaar
      Ben je op zoek naar een betrouwbare tool voor al je snoeiwerkzaamheden? Dan is de WOLF-Garten RR900T Takkenschaar - 90x5cm jouw nieuwe beste vriend! Met zijn indrukwekkende schaarlengte van 900 millimeter laat deze takkenschaar geen tak onberoerd, waardoor het snoeien van planten, bomen en struiken een fluitje van een cent wordt. Dankzij de breedte van 20 centimeter en een producthoogte van slechts 3,5 centimeter, is het een compact maar uiterst effectief gereedschap. Dit model onderscheidt zich met bijgevoegde etiketten voor individuele markering, wat zorgt voor een snel overzicht tijdens het werken. Als je op zoek bent naar een efficiënte manier om je tuin te onderhouden, biedt de WOLF-Garten RR900T Takkenschaar zowel de kracht als precisie die je nodig hebt.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij het ontwerpen van de WOLF-Garten RR900T takkenschaar is er niet alleen gedacht aan efficiëntie, maar ook aan jouw veiligheid en het welzijn van onze planeet. Deze takkenschaar staat garant voor betrouwbaarheid bij elk gebruik. Het ontwerp en de constructie zijn zo gedaan dat het gereedschap lang meegaat, waardoor je minder vaak je gereedschap hoeft te vervangen en dus een duurzamere keuze maakt. Daarnaast zorgt de slimme ergonomie ervoor dat je comfortabel en veilig kunt snoeien, zonder onnodige belasting op je armen en schouders. Het is duidelijk: met de WOLF-Garten RR900T kies je voor een gereedschap dat zowel veilig is in gebruik als duurzaam in levensduur.

      Bestel nu en ervaar de voordelen
      Waarom zou je jouw nieuwe WOLF-Garten RR900T Takkenschaar bestellen bij onze webshop? Simpel: snelle levering en vriendelijke service staan bij ons hoog in het vaandel. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel aan de slag te kunnen gaan met je nieuwe gereedschap. Daarom zorgen we er altijd voor dat jouw takkenschaar zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd wordt. Verder staan onze deskundige medewerkers klaar om al je vragen te beantwoorden en je van advies te voorzien waar nodig. Combineer dit met onze scherpe prijzen en het wordt duidelijk waarom zoveel klanten keer op keer bij ons terugkomen. Bestel vandaag nog en maak deel uit van onze tevreden tuiniergemeenschap!

      Hoogte (Product)

      3.5 cm

      Wat ga je doen?

      Planten, bomen en struiken snoeien

      Schaarlengte

      900 mm

      Breedte (Product)

      20 cm

      EAN

      4009269305549

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.