usp1
usp2
usp3

Makita GA9020SFYK Haakse slijper - 2200W - 230mm - Softstart

Makita GA9020SFYK Haakse slijper - 2200W - 230mm - Softstart
adviesprijs
252,00
242,69

Verwachte leverdatum

29-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Makita GA9020SFYK Haakse slijper
      Zoek je een hoogwaardige haakse slijper die door metaal slijdt alsof het boter is? Dan is de Makita GA9020SFYK jouw perfecte match. Met een robuuste 2200 Watt motor en een indrukwekkende schijfdiameter van 230mm staat deze slijper garant voor krachtige en efficiënte prestaties. Deze alleskunner houdt van zware taken: van horizontale en zuivere metaalbewerkingen tot afbramen en doorslijpen, het kan allemaal. Met een innovatief design dat optimale bescherming tegen stof biedt dankzij labyrintafdichtingen, ben je verzekerd van een lange levensduur van je gereedschap. De tool is verder uitgerust met een dodemansschakelaar voor extra veiligheid en een in 4 stappen 360° draaibaar tandwielhuis voor ongeëvenaarde flexibiliteit. De zijhandgreep is in drie posities verstelbaar, waardoor je comfort en controle behoudt tijdens elke klus. Kortom, deze haakse slijper is een krachtpatser die elke uitdaging aankan.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij de Makita GA9020SFYK staan veiligheid en duurzaamheid voorop. Het ingenieuze ontwerp biedt niet alleen optimale bescherming tegen stof, wat essentieel is voor de levensduur van je machine, maar zorgt ook voor een veilige werkervaring. De dodemansschakelaar zorgt ervoor dat de machine onmiddellijk stopt als deze onverhoopt uit je handen glipt. Dankzij de robuuste constructie en speciale coatings op het anker en veld, is de machine uitermate bestand tegen stof, wat leidt tot een langere duurzaamheid. Verder zorgt de softstart functie voor een soepele opstart en voorkomt plotseling wegdraaien, wat de veiligheid tijdens gebruik verhoogt. Bovendien beschermt de grote rubberen machinesteun je werkstuk tegen eventuele krassen. Met deze haakse slijper ben je dus verzekerd van een veilige werkomgeving en een gereedschap dat gebouwd is om lang mee te gaan.

      Onverslaanbare voordelen bij jouw aankoop
      Als je de Makita GA9020SFYK Haakse slijper bij ons bestelt, geniet je niet alleen van een topgereedschap, maar ook van een reeks ongeëvenaarde voordelen. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe haakse slijper sneller dan je denkt in huis, klaar om elke klus aan te vliegen. Bovendien profiteer je van onze scherpe prijzen, zodat je altijd zeker weet dat je de beste deal krijgt. Maar dat is nog niet alles; onze klantendienst staat altijd voor je klaar met vriendelijke service, mocht je vragen hebben of advies nodig hebben over je aankoop. Kiezen voor ons betekent kiezen voor kwaliteit, gemak en een zorgeloze kluservaring. Haal vandaag nog de Makita GA9020SFYK in huis en ervaar het verschil zelf!

      Asgat meting

      22.23 mm

      Werkt op

      Netstroom

      Type schakelaar

      Greepschakelaar

      Verlengde garantie

      Ja

      Snoerlengte (meting)

      2 m

      Dodemansschakelaar

      Ja

      Lengte (Product)

      473 mm

      Schijven diameter

      230

      Voltage

      230

      Hoogte (Product)

      140 mm

      Softstart

      Ja

      Breedte (Product)

      249 mm

      Asblokkering

      Ja

      Toerental onbelast, bereik

      0-6600

      Opgenomen vermogen

      2200 W

      Aansluiting

      M14

      Gewicht (Product)

      5.8 kg

      Toerental onbelast

      6600 rpm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      0088381075275

      1x Makita GA9020SFYK Haakse slijper
      1x Handgreep 'Anti-Vibration' - M14
      1x Binnenflens - 42mm
      1x Sluitmoer - M14 x 45mm

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.