usp1
usp2
usp3

Makita B-57152 Rolmaat - 25mm x 7,5m

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Makita B-57152 Rolmaat - 25mm x 7,5m
adviesprijs
33,00
23,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita B-57152 Rolmaat - Meet met precisie
      Stel je voor: een meetgereedschap dat niet alleen betrouwbaar en duurzaam is, maar ook handig in gebruik. Hier is het dan - de Makita B-57152 Rolmaat, een topstuk gereedschap dat jouw meetklussen naar een heel nieuw niveau tilt. Deze rolbandmaat, met zijn indrukwekkende lengte van 7,5 meter en breedte van 25 millimeter, is voorzien van de revolutionaire Dura Coating voor een levensduur die tot vijf keer langer meegaat dan gemiddeld. De dubbelzijdige bedrukking zorgt ervoor dat je metingen van alle kanten gemakkelijk afleesbaar zijn, terwijl de magnetische haak zich vastklampt aan het metaal voor stabiele en accurate metingen. Bovendien is de rolmaat ontworpen om tot 2,4 meter uitschuifbaar te zijn zonder ondersteuning, wat uiterst handig is bij het meten van lange afstanden of op plekken waar je even geen extra handen ter beschikking hebt. Voeg daarbij de duurzame behuizing die gemaakt is van een combinatie van kunststof en staal, en je hebt een meetinstrument dat niet alleen betrouwbaar is in gebruik, maar ook nog eens een lange levensduur heeft.

      Zekerheid bij elke meting
      Veiligheid en duurzaamheid zijn twee kernelementen die elke professional of doe-het-zelver zoekt in een rolmaat. En laat de Makita B-57152 Rolmaat nu net deze verwachtingen overtreffen. Dankzij de innovatieve Dura Coating is slijtage bijna een ding van het verleden, wat betekent dat je lang kunt vertrouwen op de precisie die dit meetgereedschap biedt. De rolmaat omspant moeiteloos tot 2,4 meter zonder ondersteuning en klampt zich met de magnetische haak vast aan ieder metaaloppervlak, waardoor jouw metingen niet alleen sneller maar ook veiliger worden. Bovendien vermindert de robuuste behuizing de kans op beschadigingen tijdens het werken, waardoor dit instrument uiterst betrouwbaar is voor elke meetklus. Met de Makita B-57152 Rolmaat in je gereedschapskist kun je elk project met vertrouwen en precisie aanpakken.

      Scoren met onze service
      Waarom zou je jouw nieuwe, hoogwaardige Makita B-57152 Rolmaat bestellen bij onze webshop? Om te beginnen, koop je bij ons niet alleen een onmisbaar meetinstrument, maar investeer je ook in zekerheid en gemak. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe rolmaat voordat je het weet in handen, klaar om elke klus aan te pakken. En dankzij ons uitgebreide assortiment gereedschappen vind je altijd wat je zoekt tegen scherpe prijzen. Onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar, met gepersonaliseerd advies om je te helpen de beste keuze te maken voor jouw specifieke behoeften. Kortom, voor je volgende project waarbij precisie vereist is, weet je dat je op ons kunt rekenen voor topkwaliteit gereedschap, uitstekende service en geweldige prijzen.

      Breedte (Product)

      25 mm

      Meetlengte

      7.5 m

      Materiaal

      Kunststof, Staal

      Magnetisch

      Ja

      Inch of metrisch

      Metrisch

      Breedte band rolmaat

      25 mm

      EAN

      0088381497626

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster