usp1
usp2
usp3

Stanley 0-30-657 Tylon Rolmaat - 8m x 25mm

★★★★★

5.0 / 5

2 reviews

Stanley 0-30-657 Tylon Rolmaat - 8m x 25mm
adviesprijs
13,00
10,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Stanley 0-30-657 Tylon Rolmaat - 8m x 25mm

      Als productspecialist van Gereedschapcentrum wil ik je graag kennis laten maken met de Stanley 0-30-657 Tylon Rolmaat. Stanley is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige gereedschappen. De rolmaat heeft een innovatief en ergonomisch ontwerp, is licht en compact, en heeft een handige broekklem om de rolmaat snel en bij de hand op te bergen. De eindhaak is bevestigd met 2 of 3 popnagels voor verhoogde sterkte en duurzaamheid, en het heeft een manueel vergrendelsysteem. De cijfers zijn duidelijk leesbaar in centimeters voor snelle en accurate metingen, en de matte, niet-reflecterende afwerking van de band voorkomt weerkaatsing van (zon)licht. De nieuwe Tylon beschermlaag maakt de rolmaat 1,5x meer bestand tegen slijtage, wat zorgt voor verbeterde leesbaarheid en een langere levensduur. De schokbestendige behuizing biedt verhoogde bescherming van de band en het mechanisme, en de zachte greep zorgt voor maximaal comfort tijdens het gebruik.

      Handig en comfortabel in gebruik

      De Stanley 0-30-657 Tylon Rolmaat is een onmisbaar gereedschap voor zowel professionele vakmensen als doe-het-zelvers. Met zijn ergonomisch ontwerp en handige broekklem is de rolmaat gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. De duidelijk leesbare cijfers en het manuele vergrendelsysteem zorgen voor nauwkeurige metingen, terwijl de schokbestendige behuizing en zachte greep de veiligheid en het comfort tijdens het gebruik verhogen. Deze rolmaat is compatibel met een breed scala aan meet- en markeergereedschappen, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op elke gereedschapskist.

      Waarom zou je de Stanley 0-30-657 Tylon Rolmaat kopen?

      Als officiële dealer van topmerken bieden wij een groot assortiment gereedschappen, waaronder de Stanley 0-30-657 Tylon Rolmaat, tegen scherpe online prijzen. Met onze snelle levering en grote voorraad ben je verzekerd van een vlotte aankoopervaring. Bovendien bieden wij gratis professioneel advies, zodat je zeker weet dat je het juiste gereedschap voor jouw klus kiest. Met deze USP's in gedachten, waarom zou je niet kiezen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Stanley gereedschappen?

      Magnetisch

      Nee

      Breedte (Product)

      25 mm

      Materiaal

      Kunststof, Staal

      Meetlengte

      8 m

      Lengte (Product)

      8 m

      Inch of metrisch

      Metrisch

      Breedte band rolmaat

      25 mm

      EAN

      3253560306571

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    2 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster