Home Wonen Egale, stevige en mooi afgewerkte vloeren in je hele woning

Egale, stevige en mooi afgewerkte vloeren in je hele woning

Door bouwsuper
Egale, stevige en mooi afgewerkte vloeren in je hele woning

We stellen je voor aan een heel gamma aan egaline ook we egalisatiemortel genoemd; het komt namelijk in vele vormen en soorten voor. Graag geven we wat meer uitleg, maar eerst over naar het belang van kwaliteitsvolle vloeren in de plek die wij onze thuis noemen. Denk aan je woning. Hoe belangrijk is het om je thuis te voelen? De meeste mensen – als niet iedereen – zouden ermee instemmen dat we ons allen graag thuis voelen. Je huis is namelijk de plek waar je het liefst in alle rust jezelf kan zijn. Dat is begrijpelijk. Wanneer iets thuis niet helemaal goed werkt of goed voelt, heeft dit een groot effect op je. Zo wil je bijvoorbeeld graag egale vloeren vrij van oneffenheden. egalisatiemortel doet precies dat: het opnieuw gelijk maken en tevens mooier maken van vloeren die deze kenmerken niet hebben.

Welke vloeren?

Je vraagt je wellicht af of de vloeren in jouw huis in aanmerking komen voor het gebruiken van egaline. Wel, goed nieuws: zowel dekvloeren – waarbij egalisatiemortel een soort tussenvloer gaat vormen – als afwerkvloeren en bestaande ondervloeren. Hoe bepaal je dan of jouw specifieke vloer wat egalisatiemortel kan gebruiken? Hiervoor is visuele inspectie nodig. Als je een of meerdere van de volgende eigenschappen terug ziet in jouw vloer, kan je erop vertrouwen dat egaline gebruiken welkom of misschien zelfs nodig is: poreuze of te dun gestorte vloeren met als gevolg barsten of scheuren in het beton, vloeren met onvolkomenheden en vloeren die schadelijke hulpstoffen bevatten. Zowel nieuwe vloeren als bestaande vloeren kunnen er baat bij hebben. Zelfs als je vloer weinig oneffenheden toont, kan je egalisatiemortel gebruiken; je kan het namelijk in een heel dunne laag aanbrengen. Het maakt je vloer niet alleen esthetisch veel aangenamer maar ook veel fijner, veiliger en gezonder om op te lopen. We houden van wat praktisch en helder is. Er zijn vele verschillende soorten egaline op de markt. Daarom hebben we op onze website zowaar een egaline keuzehulp voor je klaarstaan die je mee helpt bepalen welke hoeveelheid en welke soort je nodig hebt. Dat maakt je beslissing vele malen eenvoudiger.

Welke vloeren

Je badkamer: kiezen voor microcement

Onze badkamer is een essentiële ruimte in ons huis waar we dagelijks tijd doorbrengen. In de badkamer is microcement een uitstekende optie vanwege de waterdichte kenmerken en naadloze afwerking. Je kan het gebruiken voor het afdekken van vloeren, muren, douchebakken en wastafels. Heerlijk veelzijdig! Een moderne en strakke uitstraling, gemakkelijk en snel te onderhouden, vloeren die lang meegaan… Verschillende redenen waarom je nog meer van je badkamer kan genieten. Wij wensen het jou alvast toe! Daarom ben je bij ons heel welkom.

Related Posts