Home RuimteTuin Een opgeruimde schuur en tuin: zo doe je dat!

Een opgeruimde schuur en tuin: zo doe je dat!

Door Marieke
opgeruimde tuin

Velen van ons zullen het herkennen; je hebt een prachtige tuin, maar de opbergruimte voor al je tuinspullen is vaak maar klein. Dan wordt het al snel een troep in je tuin. Hier een fiets, daar de containers en het speelgoed slingert overal rond. Je wilt genieten van een houtvuur, maar je weet niet waar je de houtblokken moet laten. Met deze tips richt jij je schuurtje efficiënt in en wordt jouw tuin weer die prachtige en strakke tuin. En nu met de kolossale kortingsdagen bij Collishop kun jij je slag slaan en is je tuin binnen no-time weer de opgeruimde plek waar jij kunt genieten van rust, ruimte en de zon.

Een extra tuinberging

Bij veel woningen is er standaard al een schuurtje aanwezig. Maar dit schuurtje is vaak veel te klein om al je spullen in op te kunnen bergen. Je kunt er dan voor kiezen om een extra tuinberging in je tuin neer te zetten waar jij diverse spullen in kunt opbergen. Er zijn kleine tuinbergingen voor als je minder ruimte in je tuin hebt, maar ook grotere tuinbergingen die ruimte genoeg bieden om ook fietsen in te plaatsen.

Opbergrekken

Maar met alleen een schuur alleen ben je er nog niet. Tegen de achterwand of zijwand van je schuurtje kun je opbergrekken plaatsen. Dit zijn veelal metalen rekken met planken van spaanplaat. Zeer geschikt materiaal voor een koude en vochtige schuur. Opbergrekken zijn in diverse breedtes en hoogtes verkrijgbaar, zodat er altijd wel een bijzit die in jouw schuurtje past. Een opbergrek biedt ontzettend veel ruimte om al je spullen in op te bergen. Daarnaast is het zo stevig dat je er ook zware spullen in kunt plaatsen.

Box voor afvalbakken

Hoeveel afvalcontainers heb jij in je tuin staan? Een bruine, groene, blauwe, er lijken er steeds meer bij te komen. Een doorn in het oog in elke tuin. Een afvalcontainer kun je mooi opbergen in een box speciaal gemaakt voor deze containers. Afhankelijk voor de grote die jij kiest is er plaats voor één of twee containers. Zo hoeft je niet meer naar die kleurrijke rij met bakken te kijken en heb jij een natuurlijke look gecreëerd in je tuin.

Fietsenrekken

Fietsen worden zomaar overal neergegooid in je tuin, al heb je honderd keer gezegd dat je kinderen hun fiets netjes neer moeten zetten. Denk dan eens aan een fietsenrek. Zo is het voor iedereen in je gezin meteen duidelijk waar een fiets thuishoort en staat deze altijd op dezelfde plek.

Daarnaast zijn er ook flink wat mogelijkheden om fietsen aan het plafond of aan de muur op te hangen. Dat is ideaal voor bijvoorbeeld een mountainbike, racefiets of andere fiets die je niet regelmatig gebruikt.

Gereedschap

De muren van je schuur kun je op een zeer efficiënte manier inrichten door je gereedschap aan de muur te hangen. Dit kan doormiddel van steelklemmen waar je bijvoorbeeld een bezem of ander gereedschap aan een steel op kunt hangen. Of hang een geperforeerde wandrek aan de muur waar je al je gereedschap door middel van ophanghaken aan het wandrek kunt ophangen!

Winterbanden en zomerbanden

Elke lente en elke herfst laat jij je banden wisselen voor andere banden. Superveilig voor jou en je gezin en de andere weggebruikers om goed voorbereid op pad te kunnen als het sneeuwt of glad is. Maar je zit wel met 4 stuks autobanden die jij een plekje moet geven. Denk dan eens aan opbergrekken speciaal voor autobanden. Er is bijvoorbeeld een toren waar jij de banden kunt stapelen, of hang ze aan de muur aan speciaal haken voor autobanden.

Houtopslag

Op een wat koudere avond wil jij genieten van een houtvuur om je lekker bij op te warmen en tegelijkertijd van je tuin te kunnen genieten. Diverse houtblokken slingeren door je tuin en zijn nog op zoek naar een plekje. Een houtopslag is perfect om al je blokken hout in op te bergen. Vergeet dan ook niet een afdekzeil zodat de houtblokken droog blijven als het hard regent.

Sla nu je slag tijdens de Kolossale kortingsdagen bij Collishop

Kolossale kortingsdagen bij Collishop Hoge kortingen op tal van producten; niet alleen hoge kortingen op opbergers voor in de tuin, maar ook hoge kortingen op tal van andere (huishoudelijke) producten! Neem eens een kijkje op de website en sla je slag!

 

Related Posts