Home RuimteTuin Een op maat gemaakte veranda plaatsen: wat zijn de voordelen?

Een op maat gemaakte veranda plaatsen: wat zijn de voordelen?

Door bouwsuper
Veranda op maat

Wil je een veranda in de tuin? Dan kun je een kant-en-klare veranda kopen, maar je kunt ook een veranda op maat laten maken. Een veranda op maat is over het algemeen duurder dan een kant-en-klare veranda. Toch kiezen veel mensen ervoor hun veranda op maat te laten maken. Waarom? Dat lees je in dit artikel. Op deze pagina beschrijven we namelijk de belangrijkste voordelen van een op maat gemaakte veranda.

Je veranda voldoet aan al je eisen, wensen en verwachtingen

Heb je specifieke eisen waar jouw veranda aan moet voldoen? Dan is de kans groot dat je de perfecte veranda niet tussen de kant-en-klare veranda’s kunt vinden. Laat je een veranda op maat maken, dan weet je zeker dat dit bouwwerk aan al jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Ook als je eisen zeer specifiek of zelfs een beetje vreemd zijn.

Je veranda heeft het perfecte oppervlak

Koop je een kant-en-klare veranda, dan zit je aan de afmetingen van dit bouwwerk vast. De kans is groot dat de veranda nét iets te klein is of juist net iets te ruim is voor je kleine tuin. Laat je een veranda op maat maken, dan krijgt het bouwwerk het perfecte oppervlak. De veranda is precies groot genoeg, zonder je tuin onbedoeld een stuk kleiner te laten ogen.

Je veranda past bij je huis én bij je tuin

Jouw huis heeft een specifieke stijl. Je hebt je voor- en achtertuin ingericht met deze stijl in je achterhoofd. Hierdoor passen je woning en de buitenruimte van je huis perfect bij elkaar. Koop je een kant-en-klare veranda? Dan is de kans groot dat dit bouwwerk nét niet bij de stijl van je huis en tuin past. Laat je een veranda op maat maken, dan past het bouwwerk perfect in het plaatje. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling.

Je veranda past precies binnen je budget

Tot slot past een veranda op maat precies binnen je budget. Wil je niet te veel geld uitgeven aan je veranda? Dan kun je bewuste keuzes maken in het ontwerp- en bouwproces, om de kosten van het bouwwerk te drukken. Wil je best wat meer uitgeven aan je nieuwe veranda, dan maak je andere keuzes in het ontwerp- en bouwproces. Het eindresultaat is een prachtige veranda, die netjes binnen jouw maximale budget valt.

Related Posts