Home RuimteBadkamer Een kunstwerk van je wc-rollen op je toilet

Een kunstwerk van je wc-rollen op je toilet

Door Marieke
wc-rollen

Iedereen kent ze; een lange stok aan een voet geschroefd, waar je zo een stuk of 4 à 5 wc-rollen op kunt bewaren. De toiletrolhouder staat dan ergens in een hoek van je toilet en zo heb je altijd (als je het goed blijft aanvullen) een wc-rol bij de hand mocht het papier op zijn. Praktisch? Zeker! Creatief? Geenszins. In dit artikel geven wij je een aantal ideeën hoe jij op een zeer creatieve manier een kunstwerk kunt maken van de toiletrollen. Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden, dus in dit artikel laten we vooral beelden zien.

WC-rol boom

Ben je handig? Dan kun je zo’n boom vast zelf maken. Als je minder handig bent, dan koop je gewoon een boom van hout. Aan elke tak een wc-rol en hup je wc-rollenboom is klaar.

WC-rol schaap

Hoe schattig is dit schaapje met die enorme berg wc-rollen. Ja, om een schaap te creëren moet je een enorme voorraad rollen hebben, maar dan weet je zeker dat je voorlopig ook niet zonder zit. En heb je het lammetje onder de grote schaap gezien? Super origineel idee!

 

WC-rol tak met vogeltje

Hoe leuk is deze tak met het schattige vogeltje erop. En hoe simpel is dit zelf te maken. Ga naar het bos en zoek dé geschikte tak. Bevestig deze tak aan de muur op de plek waar je deze wilt hebben. Koop een leuk vogeltje en zet deze erop. Zo creëer je een heel natuurlijke wc-rolhouder.

 

Verfrolhoudertoilethouder

Ja, je leest het goed. Verfrolhoudertoilethouder. Je kent ze wel, van die beugels waaraan je een verfrol bevestigt zodat je eenvoudig muren en duren kunt schilderen. Aan zo’n verfrolhouder kun je ook een wc-rol bevestigen. Hang een aantal van deze verfrolbeugels aan de muren en hang er een wc-rol aan

Boter, kaas en eieren

Wil je even op het toilet een spelletje spelen? Dat kan met deze wc-rolhouder. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een wandrek met 9 vakjes, een aantal kruisjes en natuurlijk wc-rollen. Superorigineel!

Ikea-hack

Dit is een echte Ikea-hack? Deze “potten” kent iedereen. De een gebruikt ‘m voor bestek, de ander voor viltstiften of kleurpotloden. Maar er past ook precies een wc-rol in. Bevestig er een aantal aan de muur in een leuk motief, en stop in elk van de potten een wc-rol.

Aan een touw

Of gewoon aan een dik touw. Dit behoeft toch verder geen uitleg? Zo simpel, maar met zo’n mooi resultaat.

Welke vind jij het leukst? Hoe bewaar jij je wc-rollen?

Related Posts