Home RuimteBadkamer Douchebak plaatsen in elk formaat badkamer

Douchebak plaatsen in elk formaat badkamer

Door bouwsuper

Een douchebak plaatsen gaat gepaard met enorm veel voordelen. Allereerst ziet het er aantrekkelijk uit in de badkamer dankzij de vele vormen. Zo heb je rechte hoeken maar ook fraaie afrondingen die het karakter van de badkamer heel speels maken. Als je op zoek bent naar inspiratie is de webshop van Sanispecials een waar feest. In de digitale showroom van deze ondernemer tref je meer dan 800 douchebakken om uit te kiezen. Houd met douchebak afmetingen goed rekening met de beschikbare ruimte in je badkamer. Met een keur aan opties van formaten hebben wij geen twijfel dat je een geschikt exemplaar vindt.

Douchebak plaatsen: hoe vlieg je het aan?

Een douchebak plaatsen is voor doorgewinterde klussers waarschijnlijk niet de grootste uitdaging. Toch is er een aantal zaken waarop je goed moet letten. Juist in de badkamervloer komt een lekkage niet binnen een dag of een week aan het licht. Neem hiervoor dus de tijd en check zorgvuldig of de plek waar je de afvoer plaatst 100 procent waterdicht is. Nadat je met de douchebak op de beoogde plek hebt ingetekend waar het sifon moet komen, is dit de volgende uitdaging. Het op afschot plaatsen van de afvoer is altijd even werk op detailniveau, maar als het werkt dan heb je er geen omkijken meer naar. Kit de douchebak op zijn plaats en laat met enkele gewichten de hechting goed stevig worden. Klaar voor gebruik, zodra je de douchecabine hebt geplaatst of inloopdouche afmaakt. Op zoek naar badkamer inspiratie, kijk dan nog even hier.

Douchebak plaatsen voor weinig onderhoud

Het voordeel van een douchebak plaatsen ondervind je al snel. Vooral de meer vervelende klusjes zoals het regelmatig schoonmaken worden een stuk makkelijker. De douchebak heeft in tegenstelling tot de tegelvloer geen voegen. Het is een egaal oppervlak en dat is met de trekker erover al snel schoon. Je hoeft je geen zorgen te maken over hechting van vocht en vuil in de voegen. In de webshop van Sanispecials vind je alle relevante merken douchebakken goed vertegenwoordigd.

Douchebak plaatsen: verschillende afmetingen

Een douchebak komt er in veel vormen en maten. Denk dus niet dat een kleine badkamer je beperkt in je keuze. Ook als je mogelijkheden gelimiteerd zijn, zijn er voldoende mogelijkheden om van de voordelen te profiteren. Het is toch een prettige gedachte om de badkamer te voorzien van een degelijke constructie. Het houdt de boel droog als je onder de douche staat en is makkelijk schoon te maken na (meerdere malen) gebruik.

Related Posts