Home Wonen De ideale wanddecoratie; dit kun je doen

De ideale wanddecoratie; dit kun je doen

Door bouwsuper
De ideale wanddecoratie; dit kun je doen

Ben je op zoek naar mooie wanddecoratie om je hal, woonkamer of keuken mee aan te kleden? Misschien zijn je wanden nu leeg of ben je je huidige decoratie beu geworden, dus is het tijd voor wat nieuwe energie in huis. Haal direct alle wanddecoratie van de muur om fris te beginnen. Je kunt wanddecoratie in allerlei varianten en stijlen vinden, dus het is belangrijk om eerst eens op onderzoek uit te gaan. Waar word je blij van en wat past goed bij de rest van je interieur? We geven je graag wat ideeën ter inspiratie.

Gebruik eigen foto’s

Als je graag wat meer persoonlijkheid en karakter wilt toevoegen aan de woonkamer, zal je iets persoonlijks moeten gebruiken. Je kunt je eigen foto’s heel goed als wanddecoratie gebruiken, bijvoorbeeld door ze in te lijsten en te gebruiken als schilderij. Als je het iets kunstzinniger of specialer wilt aanpakken, kun je de foto op hout laten drukken. Dit past perfect bij een landelijk interieur, waarbij natuurlijke materialen de boventoon voeren. Vind je hout iets te statig, dan kun je natuurlijk ook simpelweg een canvas foto laten maken. Beide varianten trekken nét iets meer aandacht dan een ingelijste foto en dragen ook meer bij als decoratieobject. Eigen herinneringen wordt je trouwens ook minder snel zat dan wanddecoratie uit een woonwinkel.

Combineer spiegels met decoratie

Combineer spiegels met decoratie

Heb je een aantal mooie wanddecoraties gevonden die je graag zou combineren met elkaar? Denk hierbij bijvoorbeeld aan tegeltjes, kleine schilderijtjes of souvenirs van vakantie. Dit kun je ontzettend leuk met elkaar combineren tot een klein kunstwerk aan de muur, zoals een gallery wall dat met schilderijen is. Hang er een paar kleine spiegels tussen in speelse vormen en jij hebt jouw eigen, persoonlijke gallery wall met een persoonlijke en moderne twist gecreëerd. Zie het als een klein minimuseum van jouw eigen herinneringen in je woonkamer.

Hang wat vaasjes op

Wil je iets meer kleur en leven in huis halen? Dan kun je overwegen om wat mooie vaasjes aan de muur op te hangen, waar je droogbloemen of echte bloemen in zet. Je kunt ontzettend veel soorten vaasjes vinden die je aan de muur kunt hangen tegenwoordig. Denk aan kleine vaasjes waar je één bloem in kunt zetten, maar natuurlijk ook potjes voor bijvoorbeeld hangplanten. Als jouw hangplant groeit zal deze geleidelijk aan steeds meer ruimte van de muur in beslag nemen, waardoor alles steeds groener wordt.

Related Posts